Final Fantasy XV – Episode Duscae – Version 2.0 er ude nu + Se Tech Demo Vol #2

Opdatering for Final Fantasy Type-0 er også blevet afsløret

Final fantasy XV

Final Fantasy XV – Episode Duscae – Version 2.0 bringer en bred vifte af opdateringer og forbedringer til demoen, inkluderende ændringer på kamera, målsætningssystemet, ekstra missioner, forbedringer til kampsystemet med nye kombinationer, samt er flere fejl blevet udbedret. Frame Rate er også blevet stabiliseret.

Opdateringen er blevet til som følge af den meget værdifulde feedback som er blevet modtaget via en brugerundersøgelse fra dem der har spillet Final Fantasy XV – Episode Duscae.

Som tilføjelse, har Square Enix også udgivet en opdatering til deres seneste udgivelse, Final Fantasy Type-0 HD som ligeledes bringer ændringer til kameraet for at få spillet til at være mere behageligt, både for spillere der allerede kender serien, og for helt nye spillere.

Final Fantasy XV – Episode Duscae – er tilgængeligt eksklusivt med køb af Final Fantasy Type-0 HD i en begrænset periode så længe lager haves.

Final Fantasy XV – Tech Demo Vol #2

Nyd denne tekniske demonstration fra Luminous Studio.
I videoen vil du desuden få lidt indsigt og kommentarer fra de talentfulde hoveder der er involveret i skabelsen af sådan en kræftfuld spil teknologi.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar