Final Fantasy XIV: Heavensward udvidelsen præsenteret

Instruktøren/produceren af Final Fantasy XIV, Naoki Yoshida deltog i Nico Nico Chokaigi eventen der netop er foregået i Tokyo. Her talte han om den kommende Heavensward udvidelse, som er på vej til Final Fantasy XIV.

Blandt andet viste han en helt ny trailer fra udvidelsen, som viser de tre nye opgaver der kan spilles i udvidelsen, traileren viser også spænende nye områder og grotter.

Det var dog ikke kun Yoshida, som deltog i eventen i Tokyo, også hoved scenarie forfatteren Kazutoyo Maehiro var tilstede, han fremviste en sjov video, som han havde lavet i sin fritid. I videoen ses katarakterne fra Final Fantasy XIV: A Realm Reborn i et battle style spille mode, der naturligvis er ren fantasi.

Final Fantasy XIV: Heavensward udgives d. 23. Juni og vil indeholde en helt ny historie, der fører dig ind i hjertet af Dragonsong krigen, den blodige konflikt der har stået på gennem tusind år mellem ridderne af Ishgard og dragerne af Dravania. Udvidelsen ændre også level caps fra 50 til 60 i alle disipliner, der vil komme en helt nye race man kan spilles som, der vil være nye kampe og muligheden for luftkampe, med black chocobos, én mands luftskibe, drager og andet.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar