Festen fortsætter – Let’s Sing 2016 debuterer på PS4 den 23. oktober 2015

Let's Sing 2016

Den næste udgave af den succesfulde Let’s Sing serie – Let’s Sing 2016 – vil blive udgivet til PlayStation 4 den 23. oktober 2015.

I singleplayerdelen og lokal multiplayer kan op til 8 spillere vælge blandt 35 internationale hits.
Sanglisten inkluderer blandt andet nylige hits som Meghan Trainor med ”All About That Bass”, Calvin Harris fedt. Ellie Goulding med ”Outside”, Clean Bandit & Jess Glynne med ”Real Love”, Ella Henderson med ”Ghost” og Mark Ronson feat. Bruno Mars med ”Uptown Funk” – men der vil også være klassikere at finde, såsom Queen’s ”Don’t Stop Me Now” og Roxette’s ”It Must Have Been Love”.

Med denne snagliste kan spillere hoppe direkte ind i spillet: Single spillere kan udføre soloversioner af alle sange, de kan slå sig sammen eller konkurrere med deres venner og familie, og spille forskellige spændende spiltyper på PlayStation 4.

Hovedfunktionerne i Let’s Sing 2016:

  • Flashy og moderne nuværende generations version: Let’s Sing 2016 vil være tilgængelig til PlayStation 4 og Xbox One med HD videoer, en 3D grænseoverflade, masser af glamourøse animationer og specielle effekter.
  • Eksklusive sanglister med top artister: 35 internationale hitliste hits, eksklusivt udvalgt til Let’s Sing 2016.
  • State-of-the-art teknologi: Siden 2005 har Voxler (holdet bag spillet) fokuseret på at levere den bedst mulige sang-spilsoplevelse baseret på en stor sang-spils teknologi med optimeret talegenkendelse og præcis feedback på sangerens stemme i realtid.
  • Syng med dine venner: Let’s Sing 2016 er et festspil med op til 8 sangere samtidigt på PlayStation 4 og Xbox One, med forskellige spændende spiltyper.
  • Sjovt og fest orienteret: Du er her for at have det sjovt med dine venner. Ud over en stor afspilningsliste og stærk teknologi, er målet at grine og tilbringe unikke øjeblikke med dine venner og familie. Start din fest hurtigt og nemt via den brugervenlige hovedmenu, som giver dig direkte adgang til afspilningslisten.

 

Let's Sing 2016 - Kiesza - Hideaway

Let's Sing 2016 - Ellie Goulding - Outside

Let's Sing 2016 - Calvin Harris - summer

Let’s Sing 2016 debuterer på PlayStation 4 den 23. oktober 2015.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.