Far Cry Primal – gratis opdatering tilføjer Survival Mode

FarCry Primal cover

I den gratis opdatering der vil komme til Far Cry Primal den 12. April vil der blive tilføjet Survivor mode, som tilbyder en mere realistisk oplevelse.

Opdateringen kommer som et resultat af fællesskabets (community) feedback, og Survivor Mode vil indeholde ændringer til udforskning, crafting og spil-sværhedsgrad, med yderligere muligheder der lader dig aktivere funktioner som permadeath. Ubisoft har forklaret nærmere:

”Hvis du følte at sværhedsgraden ikke var høj nok før, så kan du nu aktivere fuld permadeath, hvilket betyder at dit spil er forbi første gang du dør (undtaget er vision missoner, som ikke er ”rigtige”). Hvis dette virker for voldsomt, er der også en ny ’chance option der giver dig et backup liv, som derefter genopfyldes ved bestemte gennemførsels steder”.

 

Uanset sværhedsgraden du spiller på, kan Survivor og permadeath aktiveres.

Desuden tilføjer Survivor mode en udholdenhedsbar der gør Takkar langsommere og svagere når den løber ud, hvilket tvinger ham til at sove for at genopfylde denne udholdenhedsbar; mini map er slået fra som standard; tågen af krig er blevet styrket, hvilket mindsker mængden af kortet som kan ses gennem udforskning; hurtigrejser bruger nu udholdenhed og mad; at støde på mennesker og dyr er nu sjældnere; Takkar kan ikke længere ”rain remote-control death on foes” med sin ugle; at lave ammo tager et par sekunder; Hunter Vision varigheden er steget; de dyr som du styrer vil være mindre magtfulde; og dyr der dør vil være væk for altid.

Da nye trofæer ikke er muligt i en gratis opdatering, har Ubisoft i stedet skabt fire nye Ubisoft Club udfordringer:

”Hvis du går efter den ultimative udfordring – aktivering af Survivor mode, spiller spillet på ekspert niveau og aktiverer permadeath – så har du den hårdeste og mest mulige vanvittige udfording for spillet, og der er en særlig belønning i det øjeblik du gennemfører spillet. Jeg vil ikke afsløre hvad”.

 

Kilde: Ubisoft

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.