Far Cry 5 byder på kaos og galskab

Der er mange fans af Far Cry serien der ser frem til udgivelsen af Far Cry 5 og efter at have set den helt nye trailer som Ubisoft har udgivet i forbindelse med E3 messen, så ser det virkeligt også ud til at der er noget at se frem til.

I spillet skal man befri Fall’s End for en dommedags kult der bliver ledet af Joseph Seed. Det er naturligvis en stor og næsten umulig opgave, en opgave som du ikke kan gennemføre alene. Heldigvis er der masser af muligheder for at få hjælp til opgaven. Grace Armstrong står klar til at hjælpe, og da hun er en yderst kompetent skarpskytte, så er hendes hjælp yderst velkommen. Men det er ikke kun mennesker du skal sætte din lid til at få hjælp fra, for menneskets bedste ven står også klar til at hjælpe med at fjerne kulten. Hunden Boomer kan nemlig både angribe fjenderne og tage deres tabte våben med tilbage til dig.

Der er også mulighed for at bede Nick Rye om hjælp, han er helikopterpilot og står klar til at hjælpe dig fra oven.

Der vil naturligvis være rig mulighed for at spille Far Cry 5 som co-op med en ven.

Når Far Cry 5 bliver udgivet, så vil det være første gang at spillets historie udspiller sig i USA, men efter traileren at bedømme så holder Ubisoft fast i det gameplay som spillerne elsker ved Far Cry serien.

Spillet bliver udgivet d. 27. februar 2018.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar