Far Cry 5 – Alle Season Pass detaljerne

3 nye eventyr vil transportere spillere langt ud over grænserne af Hope County

 

Ubisoft har afsløret hvad vi har i vente af Far Cry 5 Season Pass som er en del af Far Cry 5 Gold Edition, eller via tilkøb fra PlayStation Store.

Efter udgivelsen af Far Cry 5 den 27. marts så fortsætter Season Pass med at levere oplevelser med det unikke Far Cry twist, da spillerne transporteres til uhyggelige eventyr på tværs af 3 forskellige settings.

  • Hours of Darkness: Spillerne vil rejse tilbage i tiden til Vietnam for at kæmpe mod Viêt Công soldater.
  • Dead Living Zombies: Spillere vil stå over for horder af zombierpå tværs af flere b-films scenarier.
  • Lost on Mars: Spillere vil forlade Jorden for at gå i kløerne på Mars-edderkopperne.

Ud over ovenstående, så vil alle Far Cry 5 Season Pass ejere der spiller på konsollerne (PS4, Xbox One) desuden også modtage singleplayer indholdet fra det anmelderroste Far Cry 3 Classic Edition. Dette indhold vil være tilgængeligt fire uger før lanceringen af indholdet som standalone køb i sommeren 2018.
Far Cry 3 Classic Edition vil lade både eksisterende og nye fans af serien, få et gensyn med Rook Island og ikke mindst den berygtede og notoriske skurk, Vaas. I rollen som Jason Brody skal spillerne udforske den tropiske ø for at finde og redde sine venner som holdes i fangenskab.

For første gang i et Far Cry spil vil handlingen foregå i Amerika og give spillerne total frihed til at navigere i den verdensdel som den nye junior sherif i det fiktive Hope County, Montana.
Spillerne vil opdage at deres ankomst, sætter gang i et i forvejen årelagt skjult kup af en fanatisk dommedagskult, the project at Eden’s Gate, der igangsætter en voldsom overtagelse af amtet. Under belejring og afskåret fra resten af verden, vil spillerne skulle tilslutte sig beboerne i Hope County og danne modstanden.

Far Cry 5 vil blive udgivet til PlayStation 4 den 27. marts 2018.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.