Få gratis Child of Light E-bog

Child of light bog

I anledningen af Child of Lights årsdag, har Ubisoft lavet en illustreret bog med titlen Child of Light: Reginald The Great.

Bogen fortæller den fortryllende fortælling om Roberts søn med navnet Reginald.

Reginald rejser ud på et eventyr for at finde meningen med sit liv, på vejen møder han Roberta i en mørk og forbudt grotte. Følg med for at finde ud af hvad der venter Reginald og Roberta i denne korte historie, der vider udforsker eventyret i Child of Light verdenen.

Patrick Plourde, der er kreativ direktør ved Ubisoft siger ”Fra starten ville vi udforske Lemuria fra forskellige perspektiver og personligheder. De illustrerede bøger foregår et par år efter begivenhederne i spillet. Siden spillet kom ud sidste år, har vi modtaget flere hundrede illustrationer og billeder fra vores fantastiske community. Vi har også modtaget meget rørende breve fra folk der fortæller hvordan spillet har hjulpet dem i deres liv. På grund af alt dette vil vi sige tak”

Som et spilbart digt, tager Child of Light spillerne med på en ekstraordinær rejse gennem den mystiske verden kaldet Lemuria. Spillets hovedperson er den unge prinsesse Aurora, som skal vinde solen, månen og stjernerne tilbage. De holdes fanget ved den mystiske nattens dronning. Det foregår i smukke omgivelser, der er tegnet i hånden og gameplayet er en sammensmeltning mellem platform spil og turbaseret kamp system.

Du kan downloade bogen HER

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.