F1 2015 udgives i juni måned

F12015

Så er der godt nyt til alle Formel 1 fans, for Codemasters har annonceret at de udgiver F1 2015 allerede i juni måned, dermed udgives det næste spil i serien langt tidligere end de forrige spil, der først er blevet udgivet i september eller oktober måned.

Med 2015 udgaven kommer der masser af nyt indhold til serien. Faktisk er stort set alle aspekter af spillet blevet gennemgået og har fået en stor opdatering. F.eks. er den grafiske motor ny, men der kommer også en helt ny ”broadcast presentation”.
Paul Jeal, der er Game Director ved Codemasters siger følgende om  de øvrige forbedringer i spillet:

”Styringen er virkelig blevet forbedret i forhold til vores tidligere spil. Især vores nye dæk model er et superb skridt frem imod realismen. Du kan undersøge hvor grænsen går og opleve en betydeligt bedre forbindelse med bilen. Du vil opleve forandringen i bilens greb på grund af temperatur-ændringer, slitage, bilens set-up, vragdele og forandringer i vejret. ” han fortsatte med at sige ”Det nye Force Feedback system giver en følelse af forbindelse med banen. Spillets mere naturlige og realistiske fysik, sikrer at racing oplevelsen er bedre, sjovere og mere givende for alle spillere, uanset deres niveau”

Codemasters har valgt at F1 2015 også skal se tilbage og dermed bygger de også spillet op omkring 2014 sæsonen, hvilket betyder at der vil være mulighed for at køre i Tyskland, hvor der som bekendt ikke er Formel 1 løb i 2015 sæsonen.

Spillet byder på de normale modes, som Championship Season, Quick Races og Online ræs, men derudover er der også en Pro Season Mode, som Codemasters har været meget lidt informative omkring, så det bliver spændende at se hvad det rent faktisk er.

F1 2015 vil også give dig mulighed for at kommunikere med din race mekaniker, og give ham stemme kommandoer, men hvordan det vil fungere i praksis, det må tiden vise.

Der er ikke nogen endelig udgivelsesdato i juni måned, men vi vender naturligvis tilbage så snart den frigives.

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.