Extreme Exorcism sniger sig ind på PlayStation 3 i år

Tror du på spøgelser?

 

Extreme Exorcism - Logo

Extreme Exorcism blev først annonceret til PlayStation 4 sidste år, og efter utallige forespørgsler fra fans har holdet bag spillet besluttet at bringe spillet til PlayStation Store.

Extreme Exorcism er et paranormalt platformsspil hvor hvert træk du tager, kommer tilbage og hjemsøger dig.

Du påtager dig som spilleren rollen som Extreme Exorcist Mae Barrons – hvis ukonventionelle overnaturlige evner kommer i brug da alt og alle andre har givet op og fejlet med at få renset et spøgelseshus for spøgelser.

Mae’s metoder er lidt ekstreme, men hun har heller ikke at gøre med de klassiske poltergeists. Hun er udstyret med et dødbringende arsenal af over 20 spøgelses-våben, som blandt andet inkluderer sværd, pistoler, granater, miner, raketudstyr, knivskarpe boomeranger, lyn magi, Kung-Fu evner og mere.

Hver gang et spøgelse er blevet elimineret, dukker et nyt op der efterfølger dine træk – så træd varsomt.

I Extreme Exorcism er DU din værste fjende…
Jo længere du overlever, jo mere ekstremt bliver spillet!

 

Med 50 udfordringer, en singleplayer kampagne og lokalt multiplayer med op til 4 spillere, inkluderende både co-op og deathmatch spilletyper, er der masser at byde på for enhver spøgelsesjæger på PlayStation 3.

Spillere kan desuden se frem til at kunne tilpasse spillet og skabe deres eget regelsæt for at tilskynde endnu mere ekstreme gameplay oplevelser.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar