Evolve: To nye kort på vej

Evolve Goliath

Udviklerne bag Evolve ligger ikke på den lade side, for kort tid siden kunne vi fortælle om Observer Mode og nu er der flere nyheder på vej til spillet. Denne gang drejer nyheden sig om to nye kortm der er vej. Vel at bemærke, er det to kort der kan downloades ganske gratis.

De to kort The Broken Hill Mine og Broken Hill Foundry introducer to fuldstændigt unikke miljøer, nemlig miner under planetens overflade. Omgivelserne er industrielle, hvor du blandt andet løber rundt i fabriksgange. Kortene kan spilles i Hunt, Nest og Rescue game mode via Skrimish, der er en ny custom match eller en Evacuation kampagne. Det bedste er dog, begge nye kort indeholder nogle ret nye og seje Evacuation kampagne effekter.

Det første nye kort er Broken Hill Mine

Evolve - Broken Hill Mine - Map

Den første og største bohrium mine på Shear er Broken Hill Mine, hvor der er blevet produceret flere milliarder tons rå materialer, der var nødvendige for at bygge resten af kolonien. Broken Hill Mine er en dyb labyrint bestående af huller, der løber under Shears overflade. Hulesystemet fordeler sig over tre forskellige områder, der hver især har deres helt eget udseende. Et område er et stenbrud, i et andet område er der en venom hound rede, mens der i det sidste område løber et enormt transportbånd. De tre områder er placeret omkring et centralt borerum. Kortet indeholde skjulte passager, der kan smadres af monstrene, så de enten kan skyde genvej eller lokke jægerne ned af de forkerte tunneler. På grund af de snævre omgivelser, er det begrænset hvor meget man kan løbe. Derfor indbyder kortet mere til stelth og close-quarters kampe.

Evolve - Broken Hill Mine - 1 Evolve - Broken Hill Mine - 2 Evolve - Broken Hill Mine - 3

De nye kampagne effekter i Broken Hill Mine er:

Hvis jægerne vinder: Mine droner bliver brugt som skjold for jægerne i den næste kamp.

Hvis monstrene vinder: Mineboret bliver ødelagt, hvilket er med til at gøre omgivelserne ustabile og skabe jordskælv. Jordskælvene får fugle til at forlade de omkringliggende områder, hvilket gør det svært for jægerne at finde ud af hvor jægerne er.

 Det andet nye kort er Broken Hill Foundry

Evolve - Broken Hill Foundry - Map

Her bliver der smeltet jern, kobber og aluminium og tonsvis af bohrium, der er fundet i minen. Der er mange støberier rundt omkring i kolonien, men Broken Hills er den største. Broken Hill Foundry tager dig væk fra naturen på Shear og ind i et industri komplex. Det et mix af åbne områder, gange og lavloftede rum, hvilket skaber nye taktiske muligheder for både monstre og jægere.

Alene i lageret er der tre niveauer, hvor du kan gå på jagt efter fjenden. Et andet område tager dig gennem gader og til tagtoppene af Slagtown, hvor monstrene kan lurer omkring det næste hjørne. Kasser med bohrium, der er spredt ud over komplekset kan blive spist af monstrene, men de er vanskelige at åbne og når monstrene gør det, skaber det en del larm, hvilket afslører monsterets placering.

Evolve - Broken Hill Foundry - 1 Evolve - Broken Hill Foundry - 2 Evolve - Broken Hill Foundry - 3

De nye kampagne effekter i Broken Hill Foundry er:                                                       

Hvis jægerne vinder: Energifyldt bohrium bliver brugt til at oplade jægernes jetpacks.

Hvis monstrene vinder: Støberiet ødelægges og fyldes med bohrium gas, der gør monstrenes angreb endnu kraftigere.

Desværre er der relativ lang tid til de to nye kort udgives til PlayStation 4, da de først lander til konsollen d. 30. april.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar