Evolve præsentere Observer Mode

2K Games har annonceret at de er på vej med nyt indhold til Evolve, det drejer sig om Observer Mode, som vil gøre det nemmere at livestreame sit spil.

Der er tale om en gratis opdatering, som vil være tilgængelig på alle platforme. Der er dog endnu ikke sat dato på, hvornår Observer Mode bliver frigivet.

Når Observer Mode lander til Evolve, så vil du kunne tilføje tilskuere til dine kampe. Tilskuerne kan så se kampene direkte og kommentere på dem, uden yderligere udstyr.

Der vil være mulighed for at skifte mellem  de forskellige karakter der deltager i kampen og deres kameraer, dermed kan tilskueren f.eks fokuser på hvordan jægerne arbejder sammen og derefter skifte over til monsterets gemmested for at se hvordan det vil forsvare sig.

Derudover vil der også blive muligt at minimere HUD eller skifte fokus til særlige aspekter, som f.eks. perks, survival odds osv. Sidst, men ikke mindst: Der er udviklet et særligt DaisyCam der gør man nu kan følge den legendariske Trapjaw i hendes gøren og laden.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar