Evolve får et nyt game mode i dag

Evolve Goliath

2K og Turtle Rock Studios har annonceret, at de i dag, d. 27. maj, vil sende en ny og helt gratis opdatering ud til Evolve. Opdateringen kommer med et nyt game mode, kaldet Arena Mode.

I Arena Mode skal fire spillere indtager rollen som jægere, der skal samarbejde om at nedlægge en enkelt spiller, der er monster.

Chris Ashton, der er medskaber og design direktør ved Turtle Rock Studios siger:

”Arena Mode tilføjet en helt ny måde at spille Evolve, ved at bringe spillerne direkte ind i hektisk, hjertebankende kamp. Vores mål er at give spillerne, den mest underholdende gameplay oplevelse og Arena Mode giver nonstop kampe, for dem der ikke vil have andet end action”

Arena Mode foregår i fem afmærkede områder som er placeret på 14 af Evolves kort, som i alt giver 70 forskellige lokaliteter at kæmpe på.  Når kampen begynder spawner en spiller i et afmæret område som monster, og tager kampen op mod de fire spillere der er jægere.  Runden slutter når monsteret har dræbt de fire jægere eller jægerne har dræbt monsteret. Herefter starter den næste runde i et nyt afmærket område på det samme kort.  Kampen slutter når den ene side har vundet to ud af de tre kampe.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar