Er Spyro the Dragon remaster på vej?

Det ser ud til at Activision har planer om at give den klassiske titel Spyro the Dragon en remake og udgive det på PlayStation 4.

Det er i hvert fald hvad de nyeste rygter siger. Rygteren er opstået efter youtuberen ThornsOfSerenity har lagt en video op, hvor han i hovedmenuen for Crash Bandicoot 3: Warped taster: Op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, firkant.

Det får spillets crusor til at forsvinde, hvilket i sig selv ikke er noget videre, men koden der bliver tastet er den samme kode, som den i det oprindelige Crash Bandicoot 3: Warped gav adgang til den specielle Spyro demo. Så spørgsmålet er naturligvis om Activision har planer om at tilføje en Spyro demo i en fremtidig opdatering af Crash Bandicoot N.Sane Trilogy?

Det er kun i hovedmenuen for Crash Bandicoot 3: Warped, at der sker noget med spillets crusor. Hvis man taster den i de menuerne fra de to øvrige spil, så sker der ikke noget.

Det er naturligvis kun tale om et rygte, og et ganske løst et af slagsen, men Activision ejer forsat rettighederne til Spyro, og dermed er det nærliggende at de også vil give denne titel den store tur gennem remaster maskinen.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.