EA Sports forklarer ændringer på transfermarkedet i FUT

Fifa 15 - FUT - Ultimate Team

EA Sports har forklaret deres bevæggrunde for at ændre på transfermarkedet i Fifa Ultimate Team (FUT) og vi bringer herunder deres officielle begrundelser:

 

“Der er sket masser af ændringer af FIFA Ultimate Team (FUT) i løbet af de sidste mange uger, så som vores beslutning om at gøre transfermarkedet utilgængeligt via web- og Companion-appen og introduktionen af prisklasser på transfermarkedet.

FUT bør være retfærdigt og sjovt for alle spillere. Sådan er det bare. Det er derfor, at vi har lavet disse ændringer, og vi arbejdet fortsat aktivt på at gøre spillet bedre. Det vil vi sige noget mere om.

Men lad os først se tilbage og blive klar over, hvad det er, vi prøver at løse. Det er enkelt – vi ønsker stoppe udbyttere, som ødelægger spilleoplevelsen for jer. Disse udbyttere oversvømmer FUT-økonomien med ulovlige mønter med henblik på at sælge dem. Udbytterne skaber en overflod af falsk spilvaluta, som presser priserne op på FUT-kort, og som bliver brugt til opkøb af spillere på transfermarkedet. Det er indlysende, at dette i bund og grund ændrer økonomien for langt størstedelen af de spillere, som ønsker at spille på den korrekte måde, og på hvis side vi er.

Det værste ved alt dette er, at udbyttere kan bringe jeres personlige oplysninger i fare, hvis I beslutter at købe mønter af dem. Det vil I ikke ønske sker, og det vil vi heller ikke. Alle de ændringer, som vi har foretaget, er sket med henblik på at sætte en stopper for svindlen og for at få spilleglæden og retfærdigheden tilbage til FUT.

Spillet er sjovt, når alle spiller efter de samme regler, og alle de ændringer, som vi har foretaget, er sket med henblik på at sætte en stopper for svindlen og for at få spilleglæden og retfærdigheden tilbage til FUT – spille kampe, opbygge hold, handle på transfermarkedet og tage beslutninger med kortpakker. Siden vi lavede sådanne ændringer som prisklasser, har vi set positive tegn på, at der igen er ved at blive balance i FUT-økonomien, og at nogle af de negative virkninger som følge af udbytterne påvirker spillet mindre. Men vi har meget mere arbejde foran os, så vi er slet ikke færdige.

Så her er en orientering om de næste trin, vi tager og overvejer, heriblandt flere ændringer af prisklasserne samt status for web- og Companion-apperne.

PRISKLASSER

Fifa 15 - FUT - Prisklasser

Siden introduktionen af prisklasser har vi allerede foretaget mere end 400 ændringer af spillerpriser, med fokus på de højest værdisatte spillere, der er tilgængelige i FUT-økonomien. Introduktionen af prisklasser i sidste uge har hjulpet med at begrænse ulovlige møntoverførelser på FUT-transfermarkedet og at genskabe balancen i spillerkortene, så de afspejler det nuværende marked, men det tager stadig lidt tid, før balancen er helt på plads. Vi har et hold, der arbejder intenst på at finde den balance.

I onsdags lavede vi endnu en vigtig ændring, der vil sikre yderligere stabilitet og retfærdighed på transfermarkedet. Vi har introduceret unikke prisklasser til hver platform (Xbox, PlayStation og pc), som afspejler værdier og dynamikker i de respektive økonomier. Dette vil medføre, at minimums- og maksimumspriser bliver i bedre overensstemmelse med den forventede værdi i disse økonomier, og gøre transfers mere retfærdige og sjovere for alle FUT-spillere.

Prisklasser har intet at gøre med at manipulere markedet til fordel for nogen, som nogen har antydet.

WEB- OG COMPANION-APPERNE

Fifa 15 - FUT - Companion App

Den 13. februar fjernede vi adgangen til transfermarkedet fra Web- og Companion-apperne i forbindelse med vedligeholdelse, fordi det var nødvendigt at sætte en stopper for den svindel, der havde fundet sted gennem apperne. Disse apper var blevet et af de vigtigste redskaber for møntsælgere og guldfarmere til hurtigt at få mønter ind i FUT-økonomien. Vores mål med at lukke for adgangen til transfermarkedet fra apperne var:

  1. At bremse møntsalget, så priserne på FUT-kort kunne blive stabiliseret.
  2. At finde og udelukke møntsælgende konti.
  3. At øge appernes sikkerhed og stabilitet.

I har spurgt om, hvornår adgangen til transfermarkedet via Web- og Companion-apperne igen bliver oprettet? Vi ønsker at åbne for adgangen så hurtigt som muligt og arbejder hårdt på at få dem genoprettet for alle … men vi kan ikke gøre det, før vi har forbedret sikkerheden og stabiliteten. Det er vores ansvar, at det er et sikkert sted for jer at spille.

Vi fortsætter med at investere i udviklingen af sikkerhedsredskaber og lover at fortsætte med at finde de rette metoder til at bekæmpe møntsælgere og guldfarmere med, så de ikke kan ødelægge spillet for andre. Vi har fastsat en daglig grænse for kampe, hvilket også har haft den positive virkning, at det har stoppet guldfarmere i at generere ulovlige mønter.

Og der er flere ændringer på vej til det bedre: bedre møntbelønninger for at deltage i udvalgte FUT-turneringer, flere flotte avancementer og særligt indhold i FUT, og flere forbedringer af sikkerheden for at stoppe udbytterne”.

Der kan læses endnu flere spørgsmål og svar via dette link.

Selvom vi naturligvis er glade for at EA Sports reagere på det omfattende snyd og salg af Fifa Coins, så er vores holdning alligevel at de restriktioner der er kommet på priserne på transfermarkedet, fjerner en del af spændingen ved at prøve at lave en god handel på transfermarkedet og evt. videresalg af spillere.
Priserne er nemlig blevet dikteret af EA nu, og det påskønner vi bestemt ikke.

Hvad er din holdning til dette tiltag?

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar