EA planlægger efterfølger til NFS film

need-for-speed-banner

 

EA er eftersigende mere end villige til at lave en efterfølger til Need for Speed seriens første spillefilm. Faktisk er de så langt fremme i planerne, at de allerede har indgået aftaler med tre forskellige kinesiske produktionsselskaber om den næste film. Det drejer sig om China Movie Channel Program Center, Jiaflix Enterprises og 1905 Pictures. Selskaberne har blandt andet samarbejdet med Paramount omkring Transformers: Age of Extinction.

Hvis alt går som EA og de tre produktionsselskaber planlægger, så kan optagelserne til den næste Need For Speed film starte allrede inden årets udgang. Der er dog flere forskellige udfordringer. Først og fremmest, så har Dreamworks forsat rettighederne til filmen, da de producerede den første Need for Speed. Eftersigende er forhandlingerne om rettighederne endnu ikke begyndt. Derudover er der endnu ikke noget manuskript, nogen instruktør, skuespillere osv. tilknyttet til planerne om en ny film.

Men da der er tale om en co-produktion med kinesiske selskaber, tyder det på at en evt. ny Need for Speed film for en stor del vil blive optaget i Kina og med en stor del kinesiske skuespillere.

Der er en god grund til EAs og den kinesiske interesse for at producere endnu en film. Den første indspillede 200 millioner dollars på verdensplan, Alene i Kina, var indtjeningen på 65 millioner dollars.

Det bliver spændende at se om EA lykkes med planerne om at komme med en ny film og hvordan den bliver modtaget.

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. LOL… Tokio Drift 2 😀 😀 (som i et asiatisk flop 😉 )

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.