EA hjælper snydt fan

EA help

I forbindelse med en kamp i den amerikanske NFL liga, mellem Dallas Cowboys og Detroit Lions, d. 4. januar blev der afholdt en række forskellige begiveneheder, blandt andet en stoleleg, hvor deltagerne havde mulighed for at vinde en udgave af Madden 15, til PlayStation 4.

En af deltagerne var den 10 årige Roman, som endte med at vinde konkurrencen, og dermed var han sikret spillet. Eller det skulle man jo tro. Men da folkene bag konkurrencen blev klar over drengen var iført en trøje fra modstander holdet, Detroit Lions, besluttede de at der skulle være endnu en runde. Som sjovt nok blev vundet af Romans modstander, der var blevet spurgt om han var fan af Cowboys, hvilket han var.

Konkurrencen, blev afholdt på en scene, foran en stor mængde mennesker, som så den stakkels dreng blive ydmyget og snydt. Hans modstander fik Madden 15 og Roman, en boks med første sæson af serien Batman (tv-serien fra 1960’erne) og en CD med Led Zeppelin….

Heldigvis blev EA opmærkesomme på begivenheden og de har fundet frem til Roman, så han kunne få sit spil, men ikke nok med det, så har EA også sendt ham en PlayStation 4 og en miniature Lions hjelm med autograf fra holdets Wide Receiver Calvin Johnson.

Så takket være EA endte historien lykkeligt.

Se den sørgelige konkurrence herunder

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. HEEEEEEEYYYYYYYYYYYYY EA… Jeg føler mig også snydt, over en masse ting 😀 😀

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.