EA afslører detaljerne om Fifa 18

At der udgives et nyt spil i Fifa serien senere på året, det kommer næppe som en stor overraskelse for nogen. Men derfor er der altid en vis spænding omkring hvilke nye tilføjelser som EA tilføjer til serien.

I Fifa 17 kom EA med en stor tilføjelse til serien med The Journey, som er en singleplayer storymode som spillerne kan kaste sig over. I The Journey delen af spillet indtager man rollen som den unge fodboldspiller Alex Hunter, der kæmper for at slå igennem som professionel fodboldspiller.

The Journey og Alex Hunter vender tilbage i Fifa 18, hvor Hunter er en etableret og kendt fodboldspiller, hvilket åbner op for mange nye muligheder for ham, men også nye udfordringer.

EA har skabt flere nye features i det kommende Fifa 18. Først og fremmest, så har de skabt ”Spiller personligheder” så fodboldspillerne har deres egen spillestil og vil føles meget forskellige i forhold til hinanden. EA har fanget hvordan spillerne løber, hvordan deres tempoudbrud er og hvordan de sparker til bolden.

Et andet område som EA har haft fokus på til Fifa 18 er hvad der sker på stadion under kampen. I det nye Fifa 18 har EA nemlig arbejdet med atmosfæren på stadion. Det betyder blandt andet at der vil være nye bannere som tager udgangspunkt i de hold der spiller og det stadion der spilles på. Derudover vil kommentatorerne også tilpasse sig begivenhederne, banen vil blive dårligere gennem kampen, man kan opleve ting blive smidt ind på banen og der vil være autentiske tilråb fra tilskuerne.

Fifa 18 bliver udgivet d. 29. september til PlayStation 4 og PlayStation 3. Dog vil der være features som ikke er tilgængelig i PlayStation 3 versionen af Fifa 18.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.