Dying Light fysisk disk udgives d. 27. februar

Dying Light

Techland sender meget snart deres nyeste titel, Dying Light, på gaden. I første omgang bliver det dog kun muligt at købe spillet via PlayStation Store, da den fysiske udgave af spillet er blevet udskudt her i Europa, Mellemøsten, Australien og Asien . I første omgang var udskydelsen på ubestemt tid, men nu har Techland meddelt at spillet vil kunne købes på fysisk disk fra d. 27. februar.

Hvis man har forudbestilt Dying Light på fysisk disk har Techland afsløreret at man vil modtage Cuisine & Cargo og Ultimate Survivor Bundle udvidelserne gratis

Techland har desuden valgt at kompenser alle der har købt Dying Light med ”Be the Zombie” multiplayer mode, uanset om de køber spillet fysisk eller via download.

Techland skriver i deres pressemeddelese omkring ”Be the Zombie” mode

”Kære Spillere

Som i allerede ved, så har vi i dag detaljeret vores udgivelse tid for Dying Light. Selvom ændringerne kun har indflydelse for udgivelsen af de fysiske kopier af spillet i bestemt regioner, vil vi vise vores påskønnelse af jeres forsatte støtte. Derfor er vi meget glade for at kunne fortælle at ”Be the Zombie” vil være tilgængeligt gratis for alle på alle platforme og i alle regioner.

Vi vil også give ekstra våben dockets til alle der forudbestilte spillet og skrev sig op via Dockets.DyingLightGame.com

Vi vil gerne takke jer for jeres tålmodighed og støtte i denne sag, og vi kan ikke vente til I nyder spillet Dying Light og invadere andre spilleres spil i ”Be the Zombie” mode”

Dying Light Teamet ”

Techland har påpeget at de intet har med selve udgivelsen af spillet at gøre, men at det derimod er Warner Bros. som står for udgivelsen og distribution af spillet. Men uanset hvem der har skylden for udskydelsen af den fysiske udgave af spillet, så står grunden til det forsat hen i det uvisse.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar