Du kan nu stemme på hvilket spil der skal med i PS+

PSPlus stemme

Så har Sony åbnet afstemningen om hvilket spil du ønsker at se som en del af PlayStation plus i september måned. Som vi tidligere har skrevet så kan du vælge mellem tre forskellige spil, som hver især får følgende beskrivelse:

Zombie Vikings

zombie-vikings

Fra skaberne af megahittet, Stick It to the Man! Kommer et nyt 1 – 4 spiller co-op stik-en-dolk-i-maven-a-thon. Tag med på et dødsjovt eventyr med Zombie-vikingerne. En rådden bande sendes på en mission gennem en episk verden for at hente Odins tabte øje. Spil de mest frygtindgydende vikinger, der nogensinde er vokset op i den nordiske muld – Gunborg, Seagurd, Hedgy og Caw-kaa. Hak dig igennem honningkagesumpene i Molgaga! Cruise gennem Midgårdsormens trame! Kæmp mod gigantisk fjerkræ.

Nøglefunktioner

  • Co-op kampspil for 1 – 4 spillere
  • Single-player og online/offline multiplayer
  • Skrevet af Zach Weinersmith (SMBC Comics)
  • Mere end 25 niveauer i 8 forskellige verdener. Plus 5 Versus arenaer.
  • Vælg mellem 4 forskellige Zombie-vikinger med unikke moves.
  • Mere end 40 oplåselige våben. Prøv Stinknir eller Blunt Fich Tramua!
  • Saml vikingeurner og få nye seje evner. Prøv en ny spillestil!
  • Sy alle dine venner sammen til en gigantisk megazombie. Samarbejde er sjovt!

Armello

Armello

Armello er et storslået eventyr som kombinerer tre spilletyper: Den facetterede taktik fra et kortspil, den avancerede strategi fra et brætspil og et figurorienteret rollespilsystem.  Som helt fra en af Armellos klaner, skal du drage ud på opgaver, smede rænker, ansætte hjælpere, udforske, dræbe uhyrer, bruge trylleformularer og bekæmpe andre spillere med ét endegyldigt mål: At storme paladset og blive Armellos nye konge eller dronning.  Kongeriget Armello er ligeså farefuldt som det er smukt. Der venter farer, mordere og banditter bag hvert sving, og ingen går fri af en snigende ondskab kaldet Råddenskaben.

Nøglefunktioner:

1 spiller

Netværksspillere: 2 – 4

Grow Home

grow_home_ubisoft

I Grow Home spiller du robotten BUD (Botanical Utility Droid) der er på en mission for at redde sin hjemplanet ved at høste frø fra en enorm rumplanet. I løbet af sin søgen vil BUD opdage en smuk verden med svævende øer, der huser nogle ganske sære planter og dyr. Dyr den kæmpe plante, og brug dine unikke klatre-evner til at nå stadigt højere op, men pas på… Én forkert bevægelse, så er der langt ned! Klatre: Genereret animation lader dig bevæge BUDs hænder hver for sig, så du får en unik og ubegrænset klatreoplevelse

Dyrke: Du kan styre og ride på den kæmpe rumplante, mens du laver dine egne veje gennem himlen. Alt, hvad du dyrker, kan du klatre på. Brug den som brug, sikkerhedsnet eller som kunstnerisk udtryk.

Udforsk: Udforsk alle krinkelkroge i den fremmede verden, mens du jager og samler krystaller, der kan forbedre BUDs evner. Den er en fysisk legeplads, og mange af de sære planter har usædvanlige egenskaber, der kan hjælpe dig med din opgave.

Nøglefunktioner:

1 spiller

Du kan stemme nu og frem til d. 24. august. Hvis du fortryder din stemme kan du ændre den inden afstemningen afsluttes.

Du finder afstemningen under ”nyheder” eller i PlayStation Store under PlayStation Plus sektionen.

Så hvad vælger du, Armello, Zombie Vikings eller Grow Home?

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.