DriveClub udvikler ønsker endnu flere biler

Paul Rustchynsky som er spilinstruktør på DriveClub, ønsker at tilføje nye biler og sænke sværhedsgraden i spillet.

Driveclub logo

Trods at DriveClub er blevet en fantastisk titel efter de seneste opdateringer, så er der stadig mange der mener at der er alt for lidt biler i denne eksklusive PlayStation 4 titel – sammenlignet med spil som Gran Turismo og Forza.

Udviklerholdet bag titlen knokler hårdt for at levere en fantastisk racer oplevelse, og der er måske godt nyt til dem som måtte ønske flere biler.

Paul Rustchynsky tweetede for nyligt at DriveClub holdet prøver at bringe endnu flere biler til det flotte racerbils spil.

Forrige uge fik DriveClub nye japanske baner sammen med 5 nye biler i en opdatering. Ifølge ovenstående tweet, så er der flere biler på vej. Ud over flere biler, så har Rustchynsky også udtalt sig om spillets sværhedsgrad. Personligt fandt jeg selv spillet ret svært, og selv om jeg ikke er racer ekspert, så er jeg sikker på at nogle nok er enige med mig. Heldigvis for drenge (eller piger) som os, så har udviklerne besluttet at ændre i spillets AI så det bliver nemmere og det samlet antal stjerner nødvendige for at kunne komme videre, vil fremover blive reduceret.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. og jeg ønskede mig et fedt bil spil, som havde været længe undervejs…
    Men hey, vi kan ikke alle få hvad vi ønsker os 😉

    • Hahahaha, Ja og jeg ønskede mig blot en lækker free-to-play titel.
      Måske fokus burde være på at få spillet op at køre for alle først, og efterfølgende lave ekstra ting ?!

Smid endelig en kommentar