Driveclub PS+ udgave rykker nærmere

driveclub 1

Da Sony sendte PlayStation 4 på gaden så mange frem til Driveclub, der ville blive udgivet samtidig. Især den særlige PlayStation Plus udgave af spillet var der mange som glædede sig til. Som bekendt, så blev spillet ikke udgivet i hverken standart eller PlayStation Plus version i forbindelse med PlayStation 4 konsollens udgivelse. Der gik et år, inden Driveclub blev udgivet. Men spillet var befængt med fejl, som gjorde det umuligt at spille gennem lang tid, hvorfor Sony og udviklerne valgte at droppe PlayStation Plus udgaven på ubestemt tid. Nu ser det imidlertid ud til der snart sker noget med PlayStation Plus udgaven, altså muligvis.

Evolution Studios har nemlig netop udgivet patch 1.16 til spillet. Det er via spillets Facebook side at udviklerne fortæller at patchen vil være med til at forbedre serverkapaciteten til PlayStation Plus udgaven af spillet.

Blandt de ting som patchen retter/tilføjer er:

  • Challenges bliver udvidet til at kunne have deltagelse af et uendeligt antal deltagere.
  • Challenge udfordringer vil blive integreret i Social Hub aktivitets feed, for at skabe nemmere adgang.
  • Challenge menuen får et nyt interface, så det bliver nemmere at tage del i udfordringer.
  • Invitationsmulighederne vil blive optimeret så der er fokus på aktive spillere, og dermed reducere notifikations spam.
  • Flere af vores favorit #PS4share billeder skabt af fællesskabet vil blive tilføjet menuerne.
  • Gennemgribende tekniske forbedringer for, at forbedre servertilslutningsmulighederne og forberede PlayStation Plus Edition.

Patchen er udgivet, så hvis du har slået automatisk download til på din PlayStation 4 bør den være hentet (såfremt du har den fulde version af spillet naturligvis)

Der er endnu ingen endelig udgivelsesdato for PlayStation Plus versionen af spillet, ej heller nogen tidshorisont for den.

For en god ordens skyld, skal det siges at spillet har fungeret ganske fint gennem den sidste tid.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar