DriveClub PS+ Edition bliver en del af PS+ i oktober

Da PlayStation 4 blev sendt på gaden i november 2013, var et at de mest ventede spil DriveClub. Desværre viste det sig at udviklerne fra Evolution Studios havde massive problemer med at få spillet gjort færdigt, derfor blev det udskudt over flere omgange. Men nu er spillet langt om længe klar til at blive udgivet. Spillet udgives i en særlig PS+ udgave, hvor medlemmerne af Sony PlayStation + abonnement får mulighed for at hente begrænset udgave af spillet. Denne udgave til indeholde en lokalitet med 11 forskellige baner og 10 biler.

Spillet bliver som overskriften afslører være en del af næste måneds PS+, men det vil være en ekstra title, så at sige, for det kommer oveni de to titler der normalt sendes ud til PlayStation 4. Så i oktober måned kan du altså se frem til tre PlayStation 4 titler.

Spillets fulde udgave vil indeholde 5 lokaliteter, Canada, Indien, Chile, Skotland og Norge som hver især vil have 11 forskellige baner. Derudover vil der være 50 biler tilgængeligt i spillet. Der vil naturligvis komme DLC i fremtiden, hvor der både vil være mulighed for at købe nye biler og lokaliteter/baner.

Spillet udgives d. 8. oktober og fylder 17 GB i download.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.