DriveClub ny bil teaset – stadig intet nyt om PS+ udgaven!

Forud for udgivelsen senere på måneden, har Evolution Studios givet os en lille teaser video af en af de kommende biler i DriveClub.

Selvom bilen kommer op på en hastighed på 242 mph (389,5 km), så står der i videobeskrivelsen at bilen kan køre endnu hurtigere end det, men at der bare ikke var mere vej at køre på…

Evolution Studio’s har desuden svare på forskellige spørgsmål på deres Twitterside i løbet af de seneste par dage, og afsløret at der er mere end 30 forskellige biler under produktion i øjeblikket, men at de ikke kan afsløre hvilke biler.

Meget naturligt blev den længe ventede gratis PlayStation Plus udgave af DriveClub samtale bragt op igen, og her svarede holdet at de pt. ikke har nogen udgivelsesdato for spillet da serverudvikling stadig er igangværende.
I en anden tweet vedrørende private lobbies, sagde de at de er i gang med at arbejde på sagen, og at med serverforbedringer for at gøre PS+ udgaven mulig, vil private lobbies også komme.

Er det ok at blive ved med at udgive ekstra ting til et spil som stadig ikke er blevet udgivet i den længe ventede gratis udgave, eller burde holdet bag spillet smide alt hvad de har gang i, i første omgang, for at få styr på deres servere?

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar