DRAGON QUEST HEROES annonceret

Dragon Quest

Square Enix har annonceret at deres action RPG titel DRAGON QUEST HEROES kommer til Europa i løbet af 2015, eksklusivt til PlayStation 4.

I DRAGON QUEST HEROES skal spillerne mod alle odds tage kampen op mod sværme af fjender og besejre gigantiske monstre.

Spillet leveres naturligvis i smuk HD grafik, hvor karakter og monstre er designet af den verdens kendte kunstner Akira Toriyama.

Skaberen og instruktør af DRAGON QUEST serien og komponist Koichi Sugiyama, der har været en del af serien fra det første spil, har begge været dybt involveret i tilblivelsen af det nye spil. Derudover har ω-Force (Omega Force) fra KOEI TECMO GAMES også taget del i udviklingen, teamet har tidligere udviklet en række populære titler.

DRAGON QUEST HEROES er netop udgivet i Japan, hvor Square Enix har valgt at udgive gratis DLC fordelt over 5 uger, med en DLC pakke hver uge. Den første pakke udgives d. 5. marts i Japan

De forskellige DLC pakker vil indeholde følgende:

  1. Battle Arena + Alena og Kyril’s historie
  2. Battle of the Demon Swordsman + Jessica og Yangus’ historie
  3. Battle of the God of Destruction og Slaughter + Terry’s historie
  4. Battle of the Greatest Demon Beast + Bianca og Nera’s historie
  5. Battle of the Great Devil + Maya’s historie

Det bliver spænende at se om vi her i Europa får samme DLC ordning eller om den muligvis bliver en del af spillet når det udgives. Det er naturligvis også muligt at de fem DLC pakker slet ikke udgives her.

Herunder kan du se en række af de figurer der er med i spillet.

Dragon Quest1 Dragon Quest2 Dragon Quest3 Dragon Quest4 Dragon Quest5 Dragon Quest6 Dragon Quest7 Dragon Quest8

Som det fremgår, er der endnu ikke offentliggjort nogen udgivelsesdato for spillet her i Europa, men vi vender tilbage med yderligere oplysninger så snart vi har dem.

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar