Dragon Age producer teaser på Twitter – men for hvad?

Arbejder BioWare på en ny Dragon Age titel, eller noget helt nyt?

 

Dragon Age - Tease

Dragon Age udvikleren BioWare arbejder højst sandsynligt på et nyt projekt, ifølge en ny teaser offentliggjort på Twitter af fantasy RPG produceren Mark Darrah.

Den 13 sekunder korte video giver os ikke meget at gå efter, ud over at der er tale om en rød bog med hvad der synes at være et billede af et slot og en ulv. Darrah åbner bogen og afslører teksten ’Internal Use Only’ (’Kun til internt brug’), ledsaget af ’Property of BioWare/EA’.

Darrah har også lagt følgende tekst op sammen med billedet: ”Åååh hvad er dette? Åh undskyld”.

Det er desværre alt hvad vi ved i skrivende stund. Sikke en tease!

Interessant nok, så er dette tweet kommet kort tid efter at Darrah udspurgte brugerne på selvsamme social media platform om de ville være interesseret i en tur-baseret/taktisk Dragon Age titel. Hvorvidt ovenstående video vedrører et nyt slags Dragon Age spil er stadigt uvist.

Den seneste udgave i den anmelderroste serie, Dragon Age: Inquisition blev lanceret på den sidste og nuværende generations spillekonsoller tilbage i efteråret 2014. Det gav også BioWare deres hidtil største videospils lancering til dato.

På trods af seriens succes, har EA endnu ikke bekræftet eventuelle nye planer for Dragon Age, selv om der er blevet sagt at der er store muligheder for at serien fortsætter.
Kommer vi til at se et Dragon Age IV eller måske en spin-off under vejs?
Begge muligheder foreligger, men indtil EA eller Mark Darrah åbner op for mere, er vi blot nødt til at vente og se.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.