Downward Spiral: Horus Station – Trailer

Sci-Fi thrilleren Downward Spiral: Horus Station nedstiger
mod PlayStation 4 konsollen dette forår

Start et tankevækkende mysterium i singleplayer eller co-op

 

Downward Spiral: Horus Station lokker spillerne gennem et fortabt fartøj der er blevet forladt af dets besætning. For at kunne løse mysteriet på rumstationen vil spillerne skulle bruge masser af opfindsomhed, under kampe og prøve at undgå farer der endnu ikke er kendte. Brug skibets vedligeholdelses udstyr til at nedlægge trusler, løse puzzles og finde sandheden om hvorfor Horus Station er blevet forladt og drevet ud i rummet.

Downward Spiral: Horus Station fokuserer tungt på miljøfortælling, da spillet ikke indeholder dialoger eller filmklip. I stedet skal spillerne samle plottet gennem observation og fortolkning mens de navigerer rundt i den forladte rumstation, ledsaget af det elektronisk omgivende soundtrack, komponeret af forsangeren Ville Valo fra bandet HIM.
Derudover introduceres også et innovativt styresystem der genover hvordan bevægelsen virker i et rum uden tyngdekraft. I stedet for bare at svæve rundt, skal spillerne skubbe sig væk fra miljøet for at få fremdrift eller bruge værktøjer som man gør det i rummet.

Spillet indeholder også en række muligheder for at opleve det hele på nærmeste hånd. Ud over at kunne spille spillet på en almindelig skærm og et VR headset, kan spillet også afspilles i 2 player co-op hvor spillerne kan udforske Horus Stationens vildledende og retro-futuristiske indretning som en fælles undersøgelsesduo. Der er også mulighed for helt at fjerne kampe fra kampagnen for dem der ønsker at opleve historien uden truende fjender.
Ud over Horus Stationens historiekampagne er der 8-player PvP og PvE Multiplayer modes, inkluderende Deathmatch, Horde og Survivor udfordringer.

For dem der ønsker at opleve spillet i VR, har vi fortsat udviklet vores proprietære teknologi der mildner VR-bevægelsessyge, samtidigt med at det giver mulighed for en bred vifte af bevægelser. Bevægelsen er blevet forbedret så spillerne kan engagere sig i både tankevækkende efterforskning og pulserende hurtige kampe.

Downward Spiral: Horus Station udkommer til PlayStation 4 i løbet af foråret,
med valgfrit PlayStation VR support.

 

This slideshow requires JavaScript.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.