Divinity: Original Sin på vej til PlayStation 4

Divinity - Artwork

Larian Studios og Focus Home Interactive udgiver Divinity: Original Sin – Enhanced Edition til PlayStation 4.

Divinity: Original Sin er et RPG spil, som oprindeligt blev udgivet til PC, hvor det oplevede stor succes. Nu er der så en enhanced udgave af spillet på vej til PlayStation 4. Konsol udgaven af spillet vil blandt andet have nyt indhold og nye features i forhold til den oprindelige PC udgave.

Da Divinity: Original Sin blev udgivet til PC opnåede det som tidligere nævnt stor succes, både blandt anmeldere og spillere. Spillet har på PC, indtil videre opnået et salgstal på næsten en million, ligesom det har modtaget mere end 150 priser og nomineringer.

Spillet vil på PlayStation 4 blandt andet have et nyt intuitivt menu system, som er specielt tilpasset til kontrolleren. Det byder også på muligheden for split-screen. Stemmeskuespillet leveres af Alix Wilton Regan og Alec Newman.

Der vil også være timevis af nyt indhold, nye quests, ny kampstil, nye lokationer, der er ændret i fremstillings systemet og der vil være forandringer i spillets historie, som vil puste nyt liv ind i Rivellon, der er den verden hvor spillet foregår.

Swen Vicke, der er direktør ved Larian, siger omkring samarbejdet med Focus Home

”Der var meget stor interesse fra mange udgivere omkring konsol versionen, men da Focus henvendte sig til os, blev beslutningen hurtigt taget. Vi kender hinanden godt, da vi har arbejdet sammen siden 2002, og det betyder, at der er masser af gensidig tillid og respekt.

Focus er gennem den seneste tid vokset, sammen med den energi og entusiasme som deres team viser, gør det mig sikker på, at de vil gøre et godt stykke arbejde med at udgive Xbox One og PS4 versionen af Divinity: Original Sin – Enhanced Edition”

Focus Home Interactives Managing Partner Cedric Lagarrigue, er enig og udtaler

“Vi er virkeligt stolte over at følge Larian på så stort et projekt. Vi er glade for at se, at både Focus og Larian have haft en bemærkelsesværdig vækst, siden vores første partnerskab for mere end 10 år siden, og nu vil vi sammen levere et af de mest spændende RPGs, som vil blive udgivet i slutningen af 2015”

Med Divinity: Original Sin – Enhanced Edition kan du se frem til et spil der blandt andet giver dig mulighed for at:

  • Bliv en del af en reaktiv, levende og åben verden. Udforsk forskellige miljøer, find utallige skabninger og tonsvis af forskellige elementer.
  • Opleve gribende turbaserede kampe. Manipuler med omgivelserne og brug dygtighed og spells.
  • Spil i co-op multiplayer online eller i lokalt co-op via split-screen
  • Udforsk en dyb og episk historie, der foregår i de tidlige dage af Rivellon. Det er længe før Divine Divinity og The Dragon Knight Saga, Divinity: Original Sin foregår i kendte omgivelser, bare i en anden æra.
  • Du kan skabe din egen karakter lige præcis som du ønsker. Der er mulighed for endeløse kombinationer af ting, der er med til at skabe et helt nyt niveau af frihed.

Divinity - Logo Divinity - Cover 2D

Der er endnu ingen udgivelsesdato på spillet, men vi vender naturligvis tilbage så snart vi har flere informationer om spillet.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.