Disse titler kommer til PS+ i september

Så har Sony annonceret hvilke spil medlemmerne af PlayStation Plus kan se frem til at modtage i september måned, en måned der både inkludere spil til PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation 3 og PlayStation Vita, med andre ord så er der masser af spil at kaste sig over.

inFAMOUS: Second Son (PS4)

Normal pris på PS Store: 319 kr.

Antal spillere: 1

 

De, der har superkræfter, er omgivet af et samfund, som frygter dem, og bliver nådesløst jagtet og indespærret af Department of Unified Protection.

Da Delsin Rowe opdager sine kræfter, er han tvunget til at flygte og lede efter andre overmennesker for at redde dem, han elsker, fra det brutale D.U.P., som nu er lige i hælene på ham. De valg, han træffer undervejs, ændrer fremtiden for alle omkring ham.

Child of Light (PS4)

Normal pris på PS Store: 109 kr.

Antal spillere: 1

 

Nattens dronning har stjålet solen, månerne og stjernerne. Du spiller som Aurora, en ung prinsesse med et rent hjerte, hvis sjæl bliver bragt til kongeriget Lemuria. Begiv dig ud på en rejse for at generobre de tre lyskilder, vind over nattens dronning, og genrejs kongeriget Lemuria.
Tag på en ekstraordinær rejse gennem den udstrakte verden i Lemuria, og udforsk de mytiske omgivelser. Du kan interagere med indbyggerne, når du opdager nye steder og deres hemmeligheder.
Kæmp ved siden af ildkuglen Igniculus i Active Time battle-systemer. Din flammende ven kan styres af en anden spiller, så du kan opleve dette eventyr sammen med dine venner. På dine eventyr i Lemuria møder du både flinke feer og gnomer og uhyggelige ulve og dystre drager.

RIGS Mechanized Combat League (PS VR)

Normal pris på PS Store: 469 kr.

Antal spillere: 1 – 6

 

RIGS Mechanized Combat League foregår i den nære fremtid og tager elementer fra forskellige atletiske områder, såsom kampsport, motorsport og basketball og blander dem sammen i en eksplosiv cocktail.

I centrum af spillet er RIGS – hurtige, store, tungt bevæbnede, atletiske sportsmaskiner, som du vil styre i kampen om hæder og ære.

Som pilot af en af disse fintunede mechs vil du konkurrere i en gribende singleplayer-oplevelse, som vil presse dine evner til grænsen. Bevis dine evner i Trials for at få ret til at kæmpe om titlen i karrieretilstand eller skærp din holdtaktik i dramatiske multiplayer-kampe i fire utrolige arenaer rundt om i verden, når du tager imod enhver udfordring i fremtidens sport.

Truck Racer (PS3)

Normal pris på PS Store: 99 kr.

Antal spillere: 1-4

 

Grib rattet bag en lastbil, der farer afsted ved tophastighed, blæs dine modstandere af banen og gør krav på din sejr!
• Kør med 48 hjul i køretøjer, der kan totalsmadres.
• Tilpas hvert eneste aspekt af din lastbil, fra motor til maling.
• Bevis dit værd med Mesterskabsfunktionen og opgrader din lastbil.
• Udfordr dine venner online eller med split-skærm.

Handball 2016 (PS3)

Normal pris på PS Store: 199 kr.

Antal spillere: 1-2

 

Spil med alle 68 hold fra de tre største europæiske ligaer i den FØRSTE håndboldsimulation.
Oplev et intuitivt spilsystem med 24 offensive og defensive taktiske opstillinger. Brug alle de rigtige håndboldbevægelser og taktikker: drejeskud, hofteskud og en bred vifte af taktiske systemer og realistiske bevægelser. Oplev hele 2015-2016 sæsonen med officielle spillere, kits og statistikker fra de mest prestigefyldte ligaer: Championnat de D1 (Frankrig), DKB Handball-Bundesliga (Tyskland) og Liga Asobal (Spanien). Spil mod AI’en eller dine venner i venskabskampe, skab din spiller, styr din udvikling i karrieretilstand, spil en hel sæson og led dit hold til sejr!

We Are Doomed (PS Vita & PS4)

Normal pris på PS Store: 74 kr.

Antal spillere: 1

 

WE ARE DOOMED er et twin stick shooter-spil, hvor du udrydder polygonskurke med en vanvittigt kraftig laserstråle. Spring hovedkulds i aktion med hæmningsløs ambition, lad din SUPERBEAM op, og udryd omgående alting. Stræb efter highscores, eller nyd blot den skønne eksplosion af geometri, farve og lys.

Ægte arkade-action. Ingen cutscenes, handlingsforløb eller omstændelige vejledninger.

Et super kraftigt laserstrålevåben og den mere latterlige SUPERBEAM.

Bølge-spil: 30 bølger, der svinger fra afslappet til hyperintens.

Uendelig-spil: Et uendeligt bombardement af skurke. Hvor mange zoner kan du overleve?

Hurtig start og hurtig genstart for ‘bare et spil mere’.

En dynamisk verden fyldt med neonfarver, dristige former og defekt geometri.

Et smukt, afslappet og til tider defekt lydbillede.

Hatoful Boyfriend (PS Vita & PS4)

Normal pris på PS Store: 74 kr.

Antal spillere: 1

 

Tillykke! Som den eneste menneskelige studerende er du blevet optaget på den prestigefulde St. PigeoNation’s Institute, en skole for talentfulde fugle. Gå rundt og find kærligheden i frikvartererne som student på verdens bedste gymnasium for duer i det herlige spil Hatoful Boyfriend!

Samtlige spil vil være tilgængelige fra tirsdag d. 5. september. Husk at hente PlayStation Plus titlerne for august måned inden d. 5. september.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.