Disney Infinity 2.0: Loki – Anmeldelse

Disney Infinity 2.0 -LokiTitel: Disney Infinity 2.0: Loki figur

Platform: PS4 & PS3 (PS3 udgave anmeldt)
Antal Spillere: Kun singleplayer
Udvikler: Disney
Udgiver: Disney
Udgivelsesdato: 26/3-2015

 

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes-startpakken indeholder 3 af nogle de mægtigste helte som jorden har set, og disse får nu selskab af yderligere 2 store helte fra Marvel Avengers universet og disse er Loki og Falcon.
Det siges at man venter med det bedste til sidst, og med disse 2 figurer er der måske noget om snakken.
De bringer begge nye evner, nye animationer og er meget flotte detaljeret figurer.

Læs vores anmeldelse af Falcon figuren her.

Disney Infinity 2.0 - Loki Falcon - 2

Loki er højst sandsynligt en af de mest ventede figurer i hele spillet. Selve udseendet af figuren er i stor grad inspireret af filmen. Figuren ligner faktisk noget der er taget direkte ud af en scene fra The Avengers, tilsat lidt af den kendte Disney magi.

Halvguden Loki er udstyret med en Asgård rustning og hans mægtige scepter.

Ved påsættelse af figuren på Disney Infinity-basen mødes man af Loki der udbryder:

”Forbandet være Heimdal for at have sendt mig til dette sted”

 

Disney Infinity 2.0 - Loki Falcon - 3

Loki er en anderledes Disney Infinity figur end de andre der findes til spillet. Han er nemlig mere afhængig af list og taktik end decideret styrke.

Hans evner giver ham mulighed for at kunne gøre sig selv usynlig og at lave et afledningsbillede af sig selv, som er en klon-dobbeltgænger der dukker op og står stille, så man kan angribe fjenderne som værende usynlig.
Fuldstændig som i filmen The Avengers hvor Thor prøver at tackle Loki, for derefter blot at opdage at det er en projektion af ham. Du kan genopleve samme øjeblik med dine venner i Toy Box’en.
Jo mere du får opgraderet hans evner, jo bedre bliver Loki’s afledningsbillede af sig selv og får muligheden for at angribe fjender, og når de er nedlagt eksploderer de i et vildt festfyrværkeri.

Loki har mulighed for deciderede nævekampe, men er som forventet bedre til at sende sprængninger af energi ud af hans scepter som han har fået foræret af Thanos.
Som med alle andre figurer fra spillet der kan skyde, kan man lade Loki’s scepter og dermed frigøre en kæmpe kugle af energi der kan nedlægge selv de stærkeste fjender i Toy Box.

Loki kan med hjælp af sit scepter desuden også svæve. Det går ikke ligeså hurtigt som når de flyvende karakterer som Falcon giver den gas i luften, men passer faktisk meget godt til Loki’s lidt arrogante personlighed.

Loki figuren er ret fed og ganske holdbar. Han er rigtig flot malet og har en høj detaljegrad.
Hans scepter er en fed tilføjelse til figuren og hans horn og kappe tilføjer endnu mere til de i forvejen fine detaljer.
Han står foroverbøjet og ser ud til at være klar til at kaste sig ud i kampene med scepteret i venstre hånd.

Alt i alt har Disney endnu engang leveret en rigtig flot figur i høj høj klasse, fyldt med lækre detaljer.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar