Disney Infinity 2.0: Falcon – Anmeldelse

Disney Infinity 2.0 - FalconTitel: Disney Infinity 2.0: Falcon figur

Platform: PS4 & PS3 (PS3 udgave anmeldt)
Antal Spillere: Kun singleplayer
Udvikler: Disney
Udgiver: Disney
Udgivelsesdato: 26/3-2015

 

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes-startpakken indeholder 3 af nogle de mægtigste helte som jorden har set, og disse får nu selskab af yderligere 2 store helte fra Marvel Avengers universet og disse er Falcon og Loki.
Det siges at man venter med det bedste til sidst, og med disse 2 figurer er der måske noget om snakken.
De bringer begge nye evner, nye animationer og er meget flotte detaljeret figurer.

Læs vores anmeldelse af Loki figuren her.

Disney Infinity 2.0 - Loki Falcon - 1

Falcon er en mindre kendt helt fra Marvel universet. Kendere af serien vil vide at han bliver introduceret via Captain America: The Winter Soldier eller den animerede Avengers Assembled.

Som forventet af Falcon figuren, så er hans force i luften.
Hans ”Ind i skyerne” evne kan opgraderes til niveau 2 som gør ham til den hurtigst flyvende helt i hele Disney Infinity kartoteket, og han kan endda flyve fra tæt på alle andre i luften.
Det er naturligvis en god ting med mange fordele at kunne komme fra et sted til et andet så hurtigt, men desværre kan det dog også være en ulempe da kontrollen i flyvningerne kan virke lidt drilske i perioder, og det bliver kun svære jo hurtigere du flyver.

Falcon har ikke samme kræfter som hans bedste ven Captain America, men det gør ham bestemt ikke til et let offer af den grund. Som med de fleste af de andre figurer, så har Falcon en række forskellige angreb at gøre godt med, her i blandt et angreb hvor han skyder med hårdtlysfjer mod sine fjender.
Hårdtlysfjerene er forholdsvise stærke fra start, men når de først er blevet opgraderet, så forårsager de desuden en lille eksplosion og kan lades op og affyres hurtigt efter hinanden for endnu større ødelæggelser.
Hans special move tager også udgangspunkt i disse fjer ved at skyde dem rundt omkring ham for at skade alle omkringgående fjender.

Disney Infinity 2.0 - Loki Falcon - 4

Falcon har nogle helt unikke karaktertræk som adskiller ham fra resten af Disney Infinity karaktererne. For eksempel er hans vinger ikke synlige når først han er på jorden. Det folder sig først ud fra hans rygsæk når han hopper op i luften for at flyve. Desværre ser det ikke så pænt ud rent grafisk, og ligeså er det også lidt ærgerligt at hans vinger ikke bevæger sig når han flyver. De står praktisk talt stille i luften under flyvninger.
Dette er dog ikke jordens undergang, og man skal igen huske at her er tale om et spil for børn og voksne i alle aldersgrupper, men nok mest børn trods alt.

Hele ideen med Disney Infinity og vel egentlig også at det skal være sjovt,
mere end at det er et grafisk vidunder?!

 

Hvad angår selve figuren, så er der ikke specielt megen wow faktor over selve Falcon figuren. Han har en rød og hvid spandex dragt på med et par vinger, så det er i bund og grund også svært at få ham til at skille sig ud.

Dog har Disney givet ham et par gennemsigtige røde plastik vinger som den eneste figur og vingerne er ret så fede at se på i solens skær.

Alle som elsker karakterer som Iron Man og Thor, vil elske Falcon for hans kombination af hastighed og angreb og hans moves generelt. De gør ham til en af de mest unikke spilbare karakterer i spillet.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.