Dishonored 2 får day one patch

dishonored-2-take-back-whats-yours

Når Betehsda sender Dishonored 2 på gaden fredag d. 11. november, så venter der allerede på spillets udgivelsesdag en patch.

Det er ikke ualmindeligt, at der sendes patches på gaden allerede i forbindelse med udgivelsen af et spil, men det er dog sjældent at der er tale om spil i størrelse som til Dishonored 2.

Spillerne skal nemlig hente hele 9.1GB data ned, men der er også tale en en patch der retter en lang række ting som: Bedre texture streaming, retter flere forskellige bugs, forbedre kvaliteten af skyggerne, hurtigere load tider, forbedre audio mix og frame rate bliver også forbedret. Sidst, men ikke mindst, så vil patchen også gøre det muligt at se stats screen i missionerne, og gøre det muligt at se et preview screenshot for gemte spil.

Hvis du har købt spillet digitalt via PlayStation Store, så vil patchen være inkluderet i den samlede download fil, der fylder 48GB, hvis du derimod har planer om at købe spillet på disk, så kan patchen først hentes når du installere spillet på din harddisk.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.