Dinosaurerne i Lego Jurassic World laves i virkeligheden inden de kommer i spillet

Lego Jurassic World

Har du nogensinde undret dig over hvordan TT Games, skaberne af alle Lego spillene, designer deres kreationer til spillene? Er de baseret på eksisterende virkelige ting eller laves de blot til spillene af spilstudiet?

Når det kommer til den dinosaurer-fyldte verden i næste måneds Lego Jurassic World spil, så har den britiske udvikler tyet til lidt alternative metoder for at kunne få de forskellige præ-historiske bæster fyldt ind på Isla Nublar.

 

”Vi prøver altid på at genskabe det Lego legetøj der eksisterer – Vi synes at det er vigtigt”, har Mike Taylor fra TT games udtalt, og fortsatte:
”Men i nogle tilfælde findes de ikke. Så de mere famøse dinosaurer som T-Rex eller Triceratops, er genskabt fra Lego sæt tegninger, så at sige.
Men de andre har vi været nødsaget til selv at lave – og vi gik til Lego og sagde ’Prøv at se på dette, hvordan passer det ind stilmæssigt med de andre?’ Og vi fik så godkendelsen. Så vi har faktisk lavet en del originale Lego kreationer selv”.

 

Så hvis dinosaurerne fra Lego Jurassic World kan blive bygget af virkelige Legoklodser, bruger studiet så deres dage på at lege med Legoklodser?

 

”Vi har et kæmpe sortiment og flere tusinde sorterede Legoklodser, og et hold Lego byggere med masser af erfaring, så de sidder der og laver modeller i digital form, og derefter skal de godkendes også”.

 

Lego Jurassic World udkommer i juni til PlayStation 4, PlayStation 3 & PlayStation Vita

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar