DEUS EX: MANKIND DIVIDED annonceret

Deus EX Mankind Diveded logo

Eidos-Montréal der er en del af Square Enix Europe, har annonceret at de er på vej med det næste kapitel i DEUS EX serien, det drejer sig om DEUS EX: MANKIND DIVIDED, som udgives til PlayStation 4.

David Anfossi, der er leder af Eidos- Montréal studiet siger:

”Gennem 15 år har Deus Ex været centrum for samtaler på tværs af spilleindustrien og videre end det, uanset om emnet har været seriens unikke gameplay eller fokusset på aktuelle fortællinger med avanceret bioteknologi og menneskelig forstærkninger.

Hvad der begyndte med Deus EX: Human Revolution bevæger sig til et helt nyt niveau med Deus Ex: Mankind Divided, hvor der dykkes endnu dybere ind i diskussionen. Ydermere vil det tilbyde en altomfattende oplevelse, der både vil udfordre spillernes evner og understrege beslutningerne, der er baseret på emner fra den virkelige verden”

Deus Ex: Mankind Divided foregår i år 2029, to år efter begivenhederne i Human Revolution og den berygtede ”Aug Begivenhed” i Panchaea, der resulterede iat de som havde fået indopereret forbedringer slog flere millioner mennesker ihjel. Begivenheden skabte en enorm afstand mellem de der har forbedringer og dem der ikke har. Forskellige fraktioner ønsker at udnytte den følsomme situation til at manipulere befolkningen, og dermed ændre opfattelsen af forandringerne og øge opbakningen til deres egen agenda og skjule sandheden, om hvad der virkeligt er sket.

Da det sociale og politiske kaos når kogepunktet træder Adam Jensen, der er en super-forandret anti terrorist, ind på scenen. Han har fået helt nye forbedringer, der øger hans i forvejen formidable strategiske arsenal. Han vil besøge helt nye lokaliteter for at finde ud af sandhederne der er skjult bag nye konspirationsteorier.

Deus Ex: Mankind Diveded er den ultimative Deus Ex oplevelse, da det er fyldt med endnu flere valg for spillerne, end nogensinde tidligere i serien.

Spillets grafiske motor er Dawn Engine, som er skabt specielt til den nye generation konsoller og PC.

Der er endnu ingen udgivelsesdato for Deus Ex: Mankind Divided, men sikkert er det dog at det udgives til PlayStation 4.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.