Det vil BF1: They Shall Not Pass udvidelsen indeholde

Når det kommer til 1. verdenskrig, så var Frankrig et af de mange brændpunkter i krigen. Derfor undrede det også mange, at den franske hær ikke var en del af Battlefield 1, da det blev udgivet. For netop den franske hær var en af de større hære i krigen.

Men nu er franskmændene på vej til at tage del i krigen, det sker når EA sender They Shall Not Pass udvidelsen ud i marts måned.

Det er naturligvis ikke kun den franske hær der bliver tilføjet til spillet, for udover den nye hær, så kommer der også fire nye kort, to nye kørertøjer, et nyt stationært våben, en ny soldat klasse og et nyt gamemode.

De nye kort som The Shall Not Pass tilføjer er:

Verdun Heights  

EA beskriver koret således: Det indledende bombedement af Slaget ved Verdun skabte massive skovbrande, hvor spillerne vil kæmpe om dominansen. Det er en kamp op af bakke mod de enorme fæstninger i Verdun. Det er en konstant kamp hvor artilleriet aldrig stopper.

Fort Vaux

EA beskriver kortet således: Den første store kamp indeni et fort under Første Verdenskrig finder sted i den mørke underverden af Fort Vaux. Nede i den mørke gange og rum kæmper franske og tyske soldater indædt med granater, pistoler, bajonetter og flammekastere. Hold øje med hjørnerne!

Soissons

EA beskriver kortet således: Tag del i et af de største kampvogns angreb i Første Verdenskrig. Den franske 10. arme kæmper for at vinde Soissons tilbage med deres kraftfulde Saint Chamond kampvogne. Fly, kampvogne og infanteri støder sammen i det smukke franske landskab i de tidlige timer af en varm sommerdag. Det eneste der er højere end krigen er tordenvejret.

Rupture

EA beskriver kortet således: Franskmændene har hårdt brug for at erobre den vigtige bro over Aisne floden, de finder sig selv tilbage på tidligere kampmarker, hvor valmuerne nu vokser over rustne vrag fra de tidligere kampe. Det kan virke roligt, men labyrinten af stål bæster skaber de perfekte omgivelser for dem som ønsker at lave et bagholds angreb. Når solen går ned over Fontenoy starter kampene.

Med udvidelsen kommer der også et nyt gamemode nemlig Frontlines.

Frontlines kombinerer Conquest og Rush, da man kæmper for at overtage kontrollen med en række kontrolpunkter. Begge hold kæmpe om et flag af gangen, og når det er indtaget går kampen videre til det næste. Det ender med man skal indtage fjendens hovedkvarter og derefter ændre gamemodet stil til at minde om Rush, hvor man enten skal ødelægge eller forsvare telegrafpæle.

De nye køretøjer der bliver tilføjet med They Shall Not Pass er:

Char 2c kampvogn

Den nye kampvogn i spillet er baseret på den virkelige franske kampvogn. Der er tale om en super tung kampvogn, som kan være med til at ændre kampens udfald.

Assault Tank Gun

St. Charmond var den tungest bevæbnede allierede kampvogn i krigen. Man kan dominere slagmarken med denne imponerende franske konstruktion.

Trench Raider Elite

Den nye soldat klasse i Battlefield 1 er Trench Raider Elite, der har sit speciale i nærkampe i skyttegravene, hvor de bruger deres raider kølle og imponerende arsenal af granater.

Siege Howitzer

Det nye stationære våben er Siege Howitzer, som kan blive brugt af en infanteri spiller. Det nye våben fungerer på samme måde som morterer og artilleri i kørertøjer. Det vil sige at man sigter/skyder mod et område, frem for at sigte direkte efter et bestemt mål.

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.