Destiny: Første udvidelsespakke trailer

Bungie udgav Destiny d. 9. september, siden da har spillet gået sin sejrsgang overalt, både blandt anmeldere og spillere er der stor tilfredshed med spillet. Nu er det så blevet tid til den første udvidelse kommer til spillet. Nærmere bestemt skulle pakken blive udgivet i forbindelse med opdateringen af PlayStation Store onsdag d. 10. december.

Udvidelsen har fået titlen The Dark Below og vil indeholde nyt level cap, et nyt armor, nye missioner og nye maps. De nye maps er på Jorden, Månen og Mars. Derudover introduceres der nye seks personers Raids.

Som PlayStation bruger er der ekstra meget guf, da er eksklusivt indhold til Sonys konsoller. Der er en ny Strick mission der tager dig tilbage til The Black Garden. Der vil også være et fireløbet shotgun, med tilnavnet The 4th Horseman.

Hvis du har købt Seasonpass til Destiny vil du kunne hente udvidelsen ned uden yderligere omkostninger. Hvis du køber den separat, så koster den omkring 200 kr. Der er naturligvis forsat mulighed for at købe Seasonpass, det koster 261 kr. på PlayStation Store. Seasonpass vil inkluder The Dark Below og den næste udvidelse der kommer på et senere tidspunkt

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.