Den fysiske udgave af Dying Light udskydes

Dying Light

 

Efter planen skulle Dying Light blive udgivet d. 30. januar, men desværre har Techland, der står for udviklingen af spillet, nu meddelt at den fysiske udgave af spillet er udskudt. Der er ikke angivet nogen nærmere grund til forsinkelsen, udover en længere leveringstid.

Techland skriver på facebook ”Der vil være en kort udskydelse af de fysiske kopier af Dying Light i Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien og Australien. Spillet vil have en verdensomspændende global digital udgivelse på PlayStation 4, Xbox One og PC d. 27. januar 2015. Da fysiske produkter har en længere leveringstid end digitale, er der en kortere forsinkelse på dette område. Vi vil komme med nærmere information om tilgængelighed af fysiske kopier, så snart de er tilgængelige”

Det kan virke underligt, at der ikke er angivet en begrundelse for udskydelsen, især når udskydelsen ikke gælder for Nordamerika. Men umiddelbart, lyder det til at det kun er en ganske kort udskydelse og spillet vil som nævnt kunne købes digitalt, via PlayStation Store.

Det er også værd at nævne, at selvom Techland skriver spillet udgives globalt d. 27. januar, så står det først til at være tilgængeligt d. 30. januar på PlayStation Store.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Pingback: Dying Light – Launch Trailer - PlayStationInfo

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.