Dead Island 2 udsat til 2016

Dead Island 2 - Logo

Dead Island 2 skulle efter planen have været lige på trapperne, men udviklerne fra Yager Development har nu meddelt at det er udskudt til 2016.

Yager Development skriver følgende meddelelse omkring udsættelsen af spillet:

”Vi har altid sat os selv store mål for Dead Island 2: for at skabe en forsættelse der tager Dead Island til det næste niveau. Et spil der tager de ting som vores fans fortæller os, at de elsker ved Dead Island – flere forskellige karaktere at spille med, co-op, ændre de paradisagtige omgivelser til et zombie slagtehus og et spil der tilføjer et ton indhold og kamp muligheder oveni det.

Vi ville gerne have haft alt det klar til udgivelse i foråret 2015.

Vi har kigget længe og hårdt på spillet, og vi har fundet frem til at vi endnu ikke har nået det mål vi havde sat. Det er derfor vi har besluttet at udsætte Dead Island 2 til 2016.

Lige nu er vores fokus udelukkende på udviklingen, og vi vil have flere informationer at dele på et senere tidspunkt.

Vi ved at vores fans vil være skuffede over denne nyhed, men ved at give Dead Island 2 mere tid, er vi sikre på at det vil resultere i at alle får et bedre spil at spille

-Team Dead Island 2” 

Det første Dead Island, som blev udgivet i 2011 til PlayStation 3, var udviklet af Techland. Men de er gået videre til nye projekter og har overladt udviklingen til Yager Development, som har valgt at starte helt fra bunden og skabe det nye spil med Unreal Engine 4 motoren. Hvad den nærmere grund til udsættelsen skyldes må stå hen i det uvisse. Det er desværre langt fra første gang, at spil udsættes til PlayStation 4, efterhånden føles det mere som reglen end undtagelsen, at det sker.

Som det fremgår af Yager Developments meddelelse, så er der ikke nogen nærmere bestemt udgivelsesdato for spillet, ud over at det udgives engang i 2016.

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar