DC Universe Online lukker ned på PS3

DayBreak Games har meddelt at de lukker ned for PlayStation 3 versionen af deres DC Universe Online fra d. 31. januar 2018.

Daybreak Games skriver:

Til spillerne af DC Universe Online.

 

Vi skriver i dag for at informere jer om, at efter mange års support af DC Universe Online (DCUO) på PlayStation 3, vil vi officielt lukke ned fpr support på PlayStation 3 fra d. 31. januar 2018.

 

For at kunne levere den højeste kvalitets oplevelse til vores spillere vil vi fokusere vores ressourcer på at optimere spillet på PlayStation 4. Der er forsat tid til at udforske DCUO på PlayStation 3, men vi vil give jer forhåndsudmelding, så I kan forbedrede jer på fremtidens forandringer.

 

Alle jeres spiller-informationer, medlemskaber, DLC køb og spilinformationer bliver automatisk overført til PlayStation 4, når I logger ind med den samme PSN konto.

 

Hvis I endnu ikke har opgraderet til PlayStation 4, så råder vi jer til overveje det, så I kan blive ved med at nyde den bedste DCUO oplevelse, uden afbrydelse.

 

Vi vil forsat informere via DCUniverseOnline.com med alle opdateringer omkring dette.

 

Så hvis man er PlayStation 3 spiller, skal man altså enten gøre sig klar til at tage afsked med DC Universe Online eller købe en PlayStation 4.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.