Days Gone ser skræmmende smukt ud

Under E3 præsenterede Sony en ny trailer fra deres kommende udgivelse Days Gone, og hvis man er til spil hvor man skal kæmpe for at overleve i kampen mod horder af zombier, så er Days Gone lige sagen.

Verden er blevet ramt af en global pandemi som har forvandlet størstedelen af menneskeheden til såkaldte Freakers, der er en form for zombielignende tilstand. De mennesker der ikke er blevet ramt af virussen har oprettet lejre rundt omkring, for at føle sig sikre. Men som bekendt så skaber desperate tider desperate mennesker og sikkerheden i lejrene kan være yderst tvivlsom, og det er alles kamp mod alle for at overleve.

Den tidligere fredsløse biker Deacon St. John søger da heller ikke mod lejrene, han har i stedet valgt at tage chancen for at klare sig på egen hånd og har søgt ud på vejene, her finder han de ressourcer som han skal bruge for at overleve. Men han skal naturligvis være klar til at tage kampen op, både mod Freakers og de øvrige overlevende mennesker som også leder efter det de skal bruge for at overleve.

Spillet ser utroligt smukt ud, og man kan ikke undgå at tænke på et spil som The Last of når man ser traileren herover, men det er jo bestemt ikke en dårlig ting at man kommer til at tænke på det.

Der er endnu ikke kommet nogen udgivelsesdato for Days Gone.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar