Dansker ny verdensmester i FIFA

FIFA verdensmester

Fra d. 20 – 22. marts blev der afholdt verdensmesterskaber i FIFA i New York og da finalen der blev afholdt i det verdensberømte Apollo Theater, var det med dansk deltagelse.

Mohamad Al-Bacha havde nemlig kvalificeret sig til finalen mod engelske Sean Allen, og det skulle vise sig at blive en yderst tæt finale, der blev afviklet over to kampe.

I finalen havde Sean Allen valgt Brasilien som sit hold, mens Mohamad Al-Bacha havde valgt Frankrig.

I den første finale kamp blev Mohamad Al-Bacha tildelt hjemmebanefordelen. Kampen endte 2 – 2 hvormed Mohamad Al-Bacha var yderst presset på reglen om udebanemål, der tæller med i verdensmesterskabet.

I den anden finalekamp så det længe ud til at det ville blive Sean Allen der kunne føre pokalen hjem til England. Ganske vist var det Mohamad Al-Bacha der bragte sig foran i 1. halvleg, men da de to finalister tog hul på den sidste halvleg var det Sean Allen der kom på banen som lyn og torden,  og med tre hurtige mål så det ud som om alt var tabt for det danske håb. Mohamad Al-Bacha viste imidlertid at han ikke havde i sinde at give op og han kæmpede indædt for at bringe spændingen tilbage i kampen, men det så længe ud til at det ikke ville lykkes for ham, men da der var spillet 89.25 minutter (Ingame tid) fik han tilkæmpet sig et frispark, der efter lidt småspil endte i mål og nu var spændingen på kogepunktet. Han skulle blot bruge et mål mere for at vinde på reglen om udebane mål, men tiden var stort set løbet ud, så det ville være en noget nær umulig opgave. Men nej, Mohamad Al-Bacha tilkæmpede sig en løs bold og efter et smukt opspil kunne han sende bolden i nettet og dermed sikre sig verdensmesterskabet på reglen om udebanemål.

At vinde verdensmesterskabet i FIFA er i sig selv en fantastisk præstation, men at kæmpe sig tilbage på den måde som han gjorde vidner om hvilken klassespiller han er.

For at gøre præstationen endnu flottere, så skal det nævnes at man for første gang afholdt finalen på to forskellige konsoller, hvor den første finale kamp blev spillet på Xbox One, mens den anden blev spillet på PlayStation 4.

Naturligvis er det æren der tæller, men det er dog ikke kun den der følger med mesterskabet, for med æren følger der også 20.000 dollars, der svarer til 133.000 kr. Derudover skal Mohamad Al-Bacha også en tur til Ballon d’Or i Zürich.

Efter finalesejren blev pokalen overbragt til Mohamad Al-Bacha af David Villa, der tidligere har spillet for Barcelona og nu spiller i New York.

Om sin sejr siger Mohamad Al-Bacha:

At vinde konkurrencen kan ikke beskrives med ord. Igennem de sidste måneder har jeg virkeligt arbejdet på min præstation og jeg var fuldt ud fokuseret på at spille bedst muligt her i New York. At få overbragt vinderpokalen af David Villa er fantastisk og jeg kan ikke rigtigt tro det endnu

Netop David Villa så naturligvis finalen og den utrolige måde som Mohamad Al-Bacha kæmpede sig tilbage på, hvilket imponerede ham

Det har virkeligt været en øjenåbner for at mig se det niveau som konkurrencen er på. Den professionalisme og mentale styrke i finalen er fuldstændig som i den virkelige VM finale. Jeg har selv spillet mod et par stykker af deltagerne, men jeg er på ingen måde på deres niveau. Tillykke til Mohamad Al-Bacha. Han spillede en fantastisk kamp i aften og viste virkeligt passion for fodbold

Herunder kan du se hele finale-eventen og de medrivende kampe der gjorde Mohamad Al-Bacha til verdensmester og førte pokalen hjem til Danmark.

Her fra PlayStationInfo.dk skal der også lyde et kæmpe stort tillykke til Mohamad Al-Bacha med den fantastiske sejr!

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.