Dansk 3. plads ved VM i FIFA

FIFA-15-logo-600x337

Desværre lykkedes det ikke August Rosenmeier at genvinde sit verdensmesterskab i FIFA.

I semifinalen mødte August franskmanden Julien Dassonville, som desværre viste sig at stille op med en solid defensiv, som August havde svært ved at komme igennem.  Omvendt var det også yderst begrænset hvad Julien Dassonville havde at byde på rent offensivt.Så det endte med at blive en taktisk kamp, hvor August Rosenmeier sad på det meste, uden dog at komme frem til de helt store chancer. I de absolut sidste sekunder af den ordinære kamp, havde August en stor chance, som han burde have scoret på, men desværre sneg bolden sig forbi stolpen og semifinalen skulle ud i forlænget spilletid. Her lykkedes det heller ikke at finde en vinder, så kampen måtte ud i straffesparkskonkurrence, her var heldet med franske Julien Dassonville, som endte som vinder af semifinalen.

I den anden semifinale stod Abdulaziz Alshehri fra Saudi Arabien overfor Lyes Ould-Ramoul fra Canada. Vinderen ville i finalen møde Julien Dassonville, mens taberen skulle møder August Rosenmeier i kampen om 3. pladsen.

Denne kamp endte med Abdulaziz Alshehri som vinder, og dermed var der canadisk modstander til August i kampen om 3. pladsen.

Her viste August sin styrke, han vandt kampen med 2 – 0 over Lyes Ould-Ramoul, og dermed endte August med 3. pladsen. Hvilket må siges at være et flot resultat, selvom han sikkert selv er skuffet over det netop nu. Men han har vist at han er en del af den absolutte verdens elite i FIFA.

I finalen viste Abdulaziz Alshehri sig som en sand mester, han dominerede fra kampens start og kom hurtigt foran med 1 – 0 og endte med at vinde 3 – 0 over Julien Dassonville, som aldrig fik et ben til jorden i finalen.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar