Color Guardians farver deres vej mod PS4 & PS Vita

Color Guardians

I Color Guardians vil man skulle spille som 3 vogtere (Guardians) med navnene Rod, Lia og Grock. Man vil skulle ræse igennem deres verdener for at finde den stjålne farve.

Claudio Pinto fra Fair Play Labs tilføjede:

“Ved første øjekast kunne det se ud som et almindeligt ’side-scrolling’ actionspil, men der et par twists til selve gameplayet; Ikke alene vil man skulle undvige og hoppe forbi indgående farer, man er også nødt til at skifte mellem 3 veje samtidig, ved at hoppe i for- og baggrunden på banen. Som om at det ikke var svært nok, så vil man også være nødt til at skifte sin egen farve for at matche de pick-ups og objekter i den verden. De folk der har prøvet spillet, beskriver det som værende et ”Ikaruga-stilagtigt” spil, en udtalelse som er en temmelig rigtig (og smigrende) sammenligning”.

 

Spillet vil være cross-buy og indeholder over 70 forskellige baner og et platin trofæ, skulle man være interesseret i dette.

Color Guardians vil blive udgivet den 14. april 2015 i Nordamerika. Der er endnu ikke nogen dato for udgivelsen i Europa.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar