Color Guardians er nu tilgængeligt til både PS4 & Vita

Tricky, multi-facetteret side-scrolling action spil er netop blevet udgivet

 

Color Guardians

Color Guardians der er blevet udgivet til både PlayStation 4 og PlayStation Vita er et af de første PlayStation 4 spil der udgives af en udvikler fra Latin Amerika.

Color Guardians blev udgivet den 12. Maj i den amerikanske region, og nu er tiden så endelig kommet til at det er vores tur med at prøve kræfter med dette udfordrende spil.

”Det har været noget af en rutchebanetur at få udgivet Color Guardians til PS4 og Vita. Vi er stolte af at Sony gav os chancen for at hjælpe med en ny bølge af super innovative spil fra Latin Amerikanske udviklere,” udtalte Claudio Pinto fra Fair Play Labs.

 

”De [Sony] har været utroligt gode med støtte, igennem hele udviklingsdelen og under PlayStation Experience showet i Las Vegas. I dag får vi endelig chancen for at dele Color Guardians med spillere over hele verden, og vise dem hvad vi har at byde på!”

 

I Color Guardians er verden blevet frarøvet al farve af tyven Krogma, og det er så op til de 3 Guardians – Rod, Lia og Grock – at indsamle farverne igen. Spillere må guide Guardians igennem dusinvis af udfordringer, forskellige baner med puzzles for at bringe livet tilbage til universet, og holde styr på flere facetter i gameplayet på en gang. Ikke nok med at man vil skulle undvige og hoppe forbi indgående farer, man er også nødt til at skifte mellem 3 veje samtidigt, ved at hoppe i for- og baggrunden på banen. Samtidig med dette, vil man også være nødt til at skifte sin egen farve for at matche de pick-ups og objekter der er i den verden.

Color Guardians kan købes via PlayStation Store for 79 kr. via dette link.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar