COD: WWII klar med ny trailer og info om beta

Som navnet antyder, så vil det næste spil i Call of Duty serien udspille sig under Anden verdenskrig og dermed vender serien for første gang siden 2008 tilbage til Anden Verdenskrig.

Det er Sledgehammer Games der står for udviklingen af spillet og når man ser den nye multiplayer trailer som de har sendt ud i forbindelse med E3 messen, så er der virkeligt noget at se frem til.

I traileren som kan ses herunder tages vi med på en rundtur til nogle af de mange steder hvor krigen udspillede sig mellem 1940 og 1945.

Efter at have set traileren, så må man sige at Sledgehammer Games ser ud til at skabe et spil der formår at fange det kaos der fandt sted under krigen, og udviklerne har da også haft fokus på den virkelige krigs rædsler, det kommer blandt andet til udtryk i War Mode. Her kan man nemlig tage del i kampe, der bygger på begivenheder der fandt sted under Anden Verdenskrig.

Activision der står bag udgivelsen af spillet, har også afsløret hvornår betatesten af spillet vil starte, det vil den d. 25. august. For at deltage i testen, så kræver det at man forudbestiller spillet inden da. Umiddelbart ser det kun ud til at betaen vil blive tilgængelig på PlayStation 4, mens de andre platforme som spillet bliver udgivet på bliver forbigået. Dette kan dog ændre sig.

Call of Duty: WWII bliver udgivet til PlayStation 4 d. 3. november.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.