Cars 3: Driven to Win – Gameplay trailer samt screenshots

Nu er det snart på tide at alle fans af Cars (Biler) spænder sikkerhedsselen og gør sig klar til det kommende konkurrencepræget racerspil inspireret af Disney/Pixar’s Cars 3 (Biler 3).

Gameplay traileren herunder fremviser flere elskede figurer, såsom Lynet McQueen, Cruz Ramirez og den nyeste rival på scenen, Jackson Storm der alle kæmper om at komme på podiet og blive den ultimative mester.

6 spændende spiltyper:

Race: Spillerne kan køre direkte ind på racerbanen og køre ræs mod Lynet McQueen og resten af banden i den ultimative udfordring.

Stunt Showcase: Spillerne kan køre ræs på ramper og hermed udføre så mange tricks som muligt før tiden løber ud, og optjene point for succesfulde tricks og sikre landinger.

Best Lap Challenge: Spillerne kan konkurrere mod sine egne bedste tider, alt imens de forsøger at sætte nye omgangs-rekorder.

Playground: Er et område hvor spillerne kan køre ræs, udføre stunts og deltage i udfordringer, eller blot køre rundt for sjov og i eget tempo. Her er ingen regler!

Takedown: Saml og brug en bred vifte af power-ups til at tilintetgøre så mange crash karts som muligt, og når tiden løber ud, vil spilleren med flest point vinde.

Battle Race: Spillerne har her muligheden for at indsamle og bruge power-ups, og sætte deres biler på prøve i løb mod familie og venner for at blive den ultimative mester.

4 Master-Level Events mod Bumle, Miss Fritter, Ronny Ræs og Jackson Storm.

 

Cars 3: Driven to Win vil udkomme til PlayStation 4 og PlayStation 3 den 14. juli.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.