Capcom: Derfor udgiver vi Resident Evil 7: Biohazard i januar

Resident Evil 7

Traditionelt set, så udgives de fleste store spiltitler enten i efteråret, op mod julehandlen, eller i forårsmånederne. Netop derfor kan det måske undre mange, at Capcom har valgt at udgive deres kommende titel, Resident Evil 7: Biohazard i januar måned.

Det er der dog ganske gode grunde til ifølge Antoine Molant, der er marketing director ved Capcom.

Historisk set, så har vi udgivet rigtig mange spil i januar og det er gået godt. Men for at være helt ærlig, så er der grunden udviklermæssigt – det bliver ikke klar før jul, og vil ikke have at spillet bliver ufærdigt. Se bare på april og maj måned i år, selv foråret bliver overfyldt. Første kvartal sindsygt næste år, det kunne man se annonceringerne ved E3

Det lyder til at Capcom håber at deres nye spil i Resident Evil serien vil kunne finde en plads mellem julehandlen og foråret, hvor flere titler kæmper om spillernes opmærksomhed.

Det tyder da også på at spillerne er helt klar til et nyt spil i den ikoniske serie, således har over en million spillere downloadet demoen fra spillet, en demo der er tilgængeligt eksklusivt for PlayStation Plus medlemmerne.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.