Call of Duty: WWII vil byde på episke slag

Da Activision og Sledgehammer Games afslørede deres planer om det næste spil i Call of Duty serien var der mange som jublede. For serien vender nu tilbage til rødderne og tager udgangspunkt i Anden Verdenskrig, og med de nyeste oplysninger omkring spillet, så er der virkeligt noget at se frem til.

Som spiller vil man nemlig kunne tage del i nogle af de episke slag der fandt sted under krigen. Man vil blandt andet kunne tage del i landgangen i normandiet, slaget er bedre kendt som D-dag. Dermed kan man som spiller kaste sig ud i et af de blodigste slag under krigen, og storme stranden under en byge af tyske kugler.

Call of Duty: WWII vil også byde på brutale nærkampe, hvor de allierede soldater kæmper indædt mod nazisterne og deres støtter. Men alt i spillet kommer ikke til at dreje sig om brutale kampe, for der vil også tidspunkter hvor man skal infiltrere en tysk base, hvilket kræver man i spillet iklæder sig en tysk uniform og bevæger sig gennem fjendens base, og man skal naturligvis huske at opfører sig korrekt for en tysk soldat, da fjenden ellers vil opdage sig.

Det er naturligvis altid en svær balancegang at skabe et autentisk indtryk af en forfærdelig krig, men på samme tid skabe noget der i bund og grund skal underholde folk.

Omkring denne balance siger Michael Condrey fra Sledgehammer Games

Det var vigtigt for os at balancere ægtheden i spillet og æraen, og de mørke siger som kommer med folkedrab som Nazisterne stod bag. Det er nødvendigt at vi balancere og har respekt for det, men også husker at dette er et stykke underholdning, men det skal ikke vanære de som tabte livet der

Spillets missioner vil sprede sig ud over Europa, fra Frankrig og op mod Berlin.

For mange spillere hænger Call of Duty uløseligt sammen med Zombie missioner, og de vil ikke blive skuffet med Call of Duty: WWII, da det allerede er annonceret at zombierne også vil være at finde i seriens næste spil.

Call of Duty: WWII bliver sendt på gaden til PlayStation 4 d. 3. november.

Forudfor udgivelsen af spillet vil der være en betatest af spillet fra d. 25. – 28. august på PlayStation 4, for at få adgang til betaen skal man forudbestille spillet. (Vær opmærksom på at der er øjeblikkelig opkrævning hvis man forudbestiller på PlayStation Store)

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.