Call of Duty: WWII story trailer udgivet

Når Call of Duty: WWII sendes på gaden, så er der uden tvivl mange som køber spillet på grund af multiplayer delen i spillet, men når man ser spillets story trailer, så ser det ud til at også spillets singleplayer del er værd at kaste sig over.

Som Ronald “Red” Daniels kommer man til at tage del i nogle af de mest kendte og berygtede slag der fandt sted i Europa under anden verdenskrig, man tager del i kampene på D-dag, hvor de allierede gik i land på strandene i Normandiet. Og herefter bevæger kampene sig gennem Europa i kampen mod nazisterne.

Selv om der naturligvis er både eksplosioner og skud i traileren herover, så er det dog langt fra det som er i fokus, umiddelbart ser det ud til at udviklerne fra Sledgehammer har valgt at udgangspunktet i traileren er sammenholdet mellem soldaterne, og hadet til fjenden man står overfor.

Call of Duty: WWII udgives d. 3. november til PlayStation 4, og uanset om man er til multiplayer action eller singleplayer fordybelse, så tyder det på at der er noget at se frem til.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar