Call of Duty: WWII pre-order bonus afsløret

Hvis du har overvejet at forudbestille det kommende Call of Duty: WWII, men ikke helt har besluttet dig endnu, så kan det ske afsløringen af spillets pre-order bonus giver dig det sidste skub til at tage den endelige beslutning.

Hvis man forudbestiller spillet, så vil der nemlig være en ganske unik og yderst anvendelig bonus.

Bonussen består nemlig blandt andet af muligheden for at låse op for ét af alle de våben der findes i spillet, våben man ellers skal vente på muligheden for at låse op for.

Men man skal naturligvis tænke sig om, og gå efter at låse op for det våben som passer bedst til den spillestil man har. For det er som sagt kun ét våben man kan låse op for hvis man har forudbestilt spillet.

Udover muligheden for at låse op for et valgfrit våben i spillet, så får folk der forudbestiller spillet også adgang til fire timer med dobbelt XP, så de hurtigere kan stige i level og få adgang til de fordele det giver.

Call of Duty: WWII bliver udgivet til PlayStation 4 d. 3. november. Det kan forudbestilles som digital download på PlayStation Store og på fysisk disk ved fysiske butikker og webshops.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.