Call of Duty WWII annonceret

Der har gennem lang tid været masser af rygter omkring Call of Duty serien ville vende tilbage til rødderne i seriens kommende udgivelse, og nu er det så blevet officielt afsløret.

Activision har nemlig afsløret at rygterne har talt sandt og det næste spil i COD serien får undertitlen WWII og det udgives d. 3. november 2017.

Det er Sledgehammer der står bag udviklingen af spillet og de har gennem de sidste to år arbejdet på at undersøge og genskabe anden verdenskrig så autentisk som muligt.

I forbindelse med afsløringen af spillet er der naturligvis også udgivet en trailer fra det, en trailer hvor det understreges at indholdet er taget fra selve spillet. Traileren understreger at udviklerne mener det, når de siger at de er gået efter at genskabe krigen så autentisk som muligt. (ADVARSEL: Traileren indeholder meget voldsomme scener)

Spillet tager udgangspunkt i den europæiske del af krigen og primært i krigens sidste år, nemlig 1944 og 1945. Som det kan ses i traileren herover så kommer man blandt andet til at tage del i D-dagen, og derefter skal man kæmpe sig gennem Belgien og videre gennem Tyskland. Det er Red Daniels der er spillets hovedperson, han er soldat i 1st Infantry Division. Derudover kommer man også til at møde Sgt. William Pierson, 1LT Joseph Turner og en jødisk soldat ved navn Robert Zussman.

En af de ting som mange spillere elsker ved Call of Duty serien er muligheden for at gå i krig med zombier, og alt tyder på at det også bliver muligt i det kommende Call of Duty WWII, for i forbindelse med annonceringen af spillet er følgende billede nemlig lækket

Der er ingen tvivl om at Call of Duty WWII ser fantastisk ud rent grafisk, og der er mange fans af serien som vil elske at serien nu vender tilbage til rødderne i serien.

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.